Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány ex fér bele, hogy a pasitok tartja a kapcsolatot a volt nőivel és milyen gyakran?
Kérdező ez nagyon nincs rendben. Annó az én párom is próbálkozott ilyesmivel, de már többnyire leszokott róla. Egyedül a gyerekei anyjával beszél. A múltkor így is el akarta hívni egy sima hétvégi összejövetelre. De én neki estem, hogy mégis minek? Én se hívom vendégségbe az exeimet.
Aztán így leállt vele. 😀
Szóval te is mondd a pasidnak, hogy álljon le ezekkel vagy repítsd őt jó messzire.
volt, hogy hogy felment vele a lakásába és a csaj vacsorát főzött neki,
Velem ezt egyszer csinálnák meg. Maradhatna tőlem reggelire is a hölgynél. Haza már nem kell jönnie. Hagyjuk már ezt a sz*r dumát, hogy neked ezzel mi bajod... kíváncsi lennék a fejére, ha te az expasidnál vacsorázgatnál. Az is rendben lenne részéről?
Kb naponta-kétnaponta, az egyikkel. A másikkal eleinte hetente párszor, de aztán elhalt, nem volt már közös témánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!