Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány ex fér bele, hogy a pasitok tartja a kapcsolatot a volt nőivel és milyen gyakran?
13-as vagyok.
Figyelj én biztos vagyok benne hogy a párom nem akarna pl a volt nejétől már semmit. Ennek ellenére ők elváltak vagy 20 éve, mindenki élje a saját életét. A gyerekek miatt nem várom hogy haragban legyenek, nem szólok ha születésnapért stb. De itt a határ. Nem kell hogy bármelyikünk exe is az életünk része legyen. Semmilyen szemponból. A te pasid nagy baleknak néz téged. Nyugodtan mutasd meg neki, hogy hányan írták azt hogy ez normális. 🙂
11
Ez így nagyon nulla.
Mégha kizárólag csak chatelnek, de semmilyen találkozás, vagy semmi mély lelki dolog, az talán belefér.
Nem zavarja.
Ha egészségtelennek gondolnám akkor nem tenném. De vele tök jól ki tudok beszélni olyan témákat amik más ismerőseimet nem igazán érdeklik, pl 90%-ban politizálunk, a maradék 10 meg képregények, videojátékok, hasonlók. Akkor szoktunk még másról is ha épp randizik valakivel, akkor szokott tippeket kérni és ha tudok akkor segítek neki.
Ezt csak neked adja be, hogy te legyél a nem megértő vele szemben. Senki nem tűrné ezt el, ebben biztos lehetsz.
Amúgy meg normális embert, aki már lezárta a múltat nem is különösebben érdekli mi van az exével. Én speciál pont teszek az összesre, remélem boldogok, vagy ha nem az sem baj. 😊
"sok olyan nő van, akinek ez belefér."
Keressen olyat. Én elengedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!