Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a pasitok a kapcsolatotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasitok a kapcsolatotok alatt kibeszél és besároz titeket akkor erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 01:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Akkor az csak egy pasi, nem pedig férfi. SZakításra fel!
2013. ápr. 20. 01:43
 2/18 anonim ***** válasza:
arról negatív a véleményünk
2013. ápr. 20. 01:51
 3/18 anonim ***** válasza:
az, hogy nem lesz sokáig a pasim, mert egy szartúró bogár.
2013. ápr. 20. 01:53
 4/18 A kérdező kommentje:
veletek aztán sokra megyek:DD
2013. ápr. 20. 01:54
 5/18 anonim ***** válasza:

nekem tényleg ez a véleményem! :D

ezen nem is tudom, mit lehet megbeszélni?!

"szeretsz Cica? - persze! - akkor miért mondtad a kocsmában minden haverodnak, hogy egy aljas lehúzós ribi vagyok? - hát, csak úgy kicsúszott a számon, ne haragudj.."

ilyen nincs. aki a párját kibeszéli, sározza, az nem érdemli meg, hogy további időt pazaroljanak rá. ez a véleményem.

2013. ápr. 20. 01:58
 6/18 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy velünk sokra mész? Azt várod, hogy azt mondjam, minden okés lesz és boldog leszel vele? :D
2013. ápr. 20. 02:03
 7/18 A kérdező kommentje:

na ez már valami:DD

köszi sk88;)

ja az kimaradt,hogy szakítottunk és eltelt azóta jó pár hónap és ez alatt az idő alatt is mocskolódott rólam

mit kezdjek vele??

2013. ápr. 20. 02:04
 8/18 A kérdező kommentje:

köszi a privit:)

de az a helyzet,hogy azóta nem is beszéltünk egymással

csak most derült fény a mocskolódásaira,hogy a kapcsolat alatt is és utána is csinálta

2013. ápr. 20. 02:14
 9/18 anonim ***** válasza:

próbálj meg nem tudomást venni róla. velem is volt ilyen, bár nem nem mocskolódtak, csak mindkét "úriember" többet adott elő a cimboráinak abból, ami köztünk történt, mint ahogy valóságban volt.

szerintem csak magát járatja le. aki ismer téged, az tudja, hogy valószínűleg nem igaz, amit állít. én mindig utáltam a rosszindulatú embereket, egyszerűen nem vagyok kíváncsi senki fikázására.

2013. ápr. 20. 02:15
 10/18 A kérdező kommentje:

egy rendőr ismimet megkérdeztem,hogy ezek miatt fel lehet e jelenteni és azt mondta igen

erről mit gondoltok?

2013. ápr. 20. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!