Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasitok a kapcsolatotok alatt kibeszél és besároz titeket akkor erről mi a véleményetek?
nekem tényleg ez a véleményem! :D
ezen nem is tudom, mit lehet megbeszélni?!
"szeretsz Cica? - persze! - akkor miért mondtad a kocsmában minden haverodnak, hogy egy aljas lehúzós ribi vagyok? - hát, csak úgy kicsúszott a számon, ne haragudj.."
ilyen nincs. aki a párját kibeszéli, sározza, az nem érdemli meg, hogy további időt pazaroljanak rá. ez a véleményem.
na ez már valami:DD
köszi sk88;)
ja az kimaradt,hogy szakítottunk és eltelt azóta jó pár hónap és ez alatt az idő alatt is mocskolódott rólam
mit kezdjek vele??
köszi a privit:)
de az a helyzet,hogy azóta nem is beszéltünk egymással
csak most derült fény a mocskolódásaira,hogy a kapcsolat alatt is és utána is csinálta
próbálj meg nem tudomást venni róla. velem is volt ilyen, bár nem nem mocskolódtak, csak mindkét "úriember" többet adott elő a cimboráinak abból, ami köztünk történt, mint ahogy valóságban volt.
szerintem csak magát járatja le. aki ismer téged, az tudja, hogy valószínűleg nem igaz, amit állít. én mindig utáltam a rosszindulatú embereket, egyszerűen nem vagyok kíváncsi senki fikázására.
egy rendőr ismimet megkérdeztem,hogy ezek miatt fel lehet e jelenteni és azt mondta igen
erről mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!