Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért ennyire központi téma egy pasinak, ha kiderül, hogy nem tőle van a gyerek?
Figyelt kérdés
Több ilyen témájú kérdést olvasni itt. Kérdezem én: ha a megcsalást tisztázták, amit nagyon sok pár megtesz, akkor a pasi miért nem tudja elfogadni a gyereket? Hiszen
1. A gyerek attól még gyerek
2. Őt fogja az apjának tekinteni, nem a másik pasit
3. Bár hasonlítani nem fog rá, de amúgy is sok esetben csak az egyik szülője hasonlít
4. Ha érett módon felneveli, a nő és a gyerek is büszke lesz rá
2022. aug. 23. 03:46
41/46 A kérdező kommentje:
Én se csinálok belőle ügyet, hogy nem ő a gyerekem apja. Mert nem érdekel. Én miért ne várhatnám el tőle ugynezt?
2022. aug. 23. 14:48
42/46 anonim válasza:
Csak hogy ő nem hozza oda neked a gyereked a másik nőtől, hogy ezentúl vele kell élned.
43/46 anonim válasza:
43 - Te most tényleg annyira ostoba vagy, hogy beveszed ezt a nyilvánvaló provokációt?
44/46 anonim válasza:
" A gyerek attól még gyerek"
Itt van szemben az óvoda rengeteg cuki gyerekkel. Mégsem akarom egyiket sem nevelni.
45/46 anonim válasza:
37
A saját gyerekedet akarod nevelni? Náci vagy.
Ragaszkodsz a családodhoz? Náci vagy?
SZERETED AZ ANYÁDAT? NÁCI 😂😂😂
46/46 anonim válasza:
37-es, nem tenném én az utcára, van annak a gyereknek apja. Majd ő és az anyja közösen biztosítják az ellátását. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!