Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az miért ennyire központi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért ennyire központi téma egy pasinak, ha kiderül, hogy nem tőle van a gyerek?

Figyelt kérdés

Több ilyen témájú kérdést olvasni itt. Kérdezem én: ha a megcsalást tisztázták, amit nagyon sok pár megtesz, akkor a pasi miért nem tudja elfogadni a gyereket? Hiszen

1. A gyerek attól még gyerek

2. Őt fogja az apjának tekinteni, nem a másik pasit

3. Bár hasonlítani nem fog rá, de amúgy is sok esetben csak az egyik szülője hasonlít

4. Ha érett módon felneveli, a nő és a gyerek is büszke lesz rá

2022. aug. 23. 03:46
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Volt már olyan eset, ahol kiderült, hogy a kórházban osszecsereltek két csecsemőt. És két évesek voltak már a gyerekek, mégis "visszacserélték" őket.

Mert ez nem csak annyi, hogy nem olyan orra lesz, mint apukának.

2022. aug. 23. 10:44
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy mihez kezdenék azzal a helyzettel, hogy ennyire kihasználtak és átvertek. Lövésem sincs.

Azt viszont tudom, hogy itt a gyakorin volt pár megtörtént eset, amiben tanácsot kért az apuka, és azokban kivétel nélkül fordítottak hátat az átverőnek és sajnos a gyereknek is.

Rengeteg szapulást kaptak, de nem tudom elítélni őket emiatt, mert elképzelésem sincs, hogy mi lehet ilyenkor a jó megoldás. Azt viszont tudom, hogy kik tehettek a törésről és kik azok, aki ezt az elhagyással járó sokkot okozták a férfiaknak és a saját gyereküknek is.

Azok a drágalátos anyukák, akik félrekúrtak, majd annak az eredményét egy újabb állandósult hazugsággal megpróbáltak ezeknek az embereknek a nyakába varrni.

2022. aug. 23. 10:49
 33/46 anonim ***** válasza:

Szerimtem nem feltétlenül. Ugyanis akkor a tudósoknak el kellett volna árulni a gyanakvó apáknak, hogy mi a helyzet. Én azonban úgy tudom, hogy a titokrartás miatt erre nem fog sor kerülni, annak meg semmi értelme, hogy elmennek oda a pasik, és hazudnak nekik, vagy nem kapnak választ.

De egyébként is mindegy. Azok a nők félrevezették azokat a férfiakat, és ez tanulság számomra, hogy óvatos legyek.

2022. aug. 23. 10:51
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

"Rengeteg szapulást kaptak, de nem tudom elítélni őket emiatt, mert elképzelésem sincs, hogy mi lehet ilyenkor a jó megoldás. Azt viszont tudom, hogy kik tehettek a törésről és kik azok, aki ezt az elhagyással járó sokkot okozták a férfiaknak és a saját gyereküknek is."

100%-ban egyetértek. Ítélkezni könnyű, de amíg nem éli át valaki ezt a helyzetet, addig nem tudhatja, mi játszódik le ilyenkor az emberben és természetesen az egyedüli felelős ilyenkor a megcsaló fél.

2022. aug. 23. 11:10
 35/46 anonim ***** válasza:
84%

Én az ítélkezőket sem értem.

1. A férfit átverték.

2. Egy idegen gyerekre pazarolta az idejét, pénzét, energiáját, lelki tartalékait.

Mégis hogy várható el bármiféle megértés/további együttműködés a részéről???

2022. aug. 23. 11:52
 36/46 anonim ***** válasza:
Ha valaki megvezetne egy gyerekkel ami nem az enyém, úgy ba.sznám ki mint macskát szarni!
2022. aug. 23. 13:20
 37/46 A kérdező kommentje:

Én azt nem értem, hogy egyeseknek miért számít ennyire a genetika? Ez kissé fajelméletbe hajlik ám... Kívácnsi lennék hány jobber van ezen az oldaolon!

Mi van a gyerek érzéseivel, akkor már az utcára kell tenni ha nem is a pasié? És akkor mi van? Én párom se a sajátját neveli és nem is fogja megtudni soha hogy nem az övé. Na és? Imádják egymást a gyerekkel. Jobb így. Semmi nem látszik abból, hogy nem vér szerint az övé amikor játszanak. Akkor meg kit érdekel. Elmaradott egy országban élünk!

2022. aug. 23. 13:55
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

"Mi van a gyerek érzéseivel, akkor már az utcára kell tenni ha nem is a pasié?"

Másképp viselkedsz saját gyerekeddel, mint valaki más gyerekével? Mi teszel, ha valaki képedbe hazudik, hogyan reagálsz rá? Hagyod, hogy kihasználjanak, azt csinálják, ami csak jólesik, avagy van némi önbecsülésed és igyekszel tenni ellen?

2022. aug. 23. 14:04
 39/46 anonim ***** válasza:
93%
37 - Eddig is nyilvánvaló volt, hogy kamukérdést írsz ki, de ezzel a politikai témával kiderült, hogy egy frusztrált konzervatív vagy, aki nem létező élethelyzettel kapcsolatos kamukérdést ír ki. Gondoltam üzensz Brüsszelnek is :D
2022. aug. 23. 14:06
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Te sem örülnèl nőkènt, ha kiderülne hogy nem is te vagy a gyereked anyja.
2022. aug. 23. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!