Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ex még mindig központi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex még mindig központi szerepet játszik az életében? Nagyon unom már ezt

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de nagyon elegem van abból a családja a mai napig kitesz olyan képet, amin a barátom az exével van. Jó tudom 3 hónapot nem lehet kapcsolatnak nevezni, de akkor is. Régebben a szülei kitettek egy olyan képet amin az ex is rajta van, amikor nem voltunk együtt. Mióta együtt vagyunk ezt a képet megosztották újra. Ha ez nem lenne elég még egy rokona is kitett egy képet amin együtt vannak, mióta együtt vagyunk. Persze a barátom sose mondaná hogy ne tegyék már fel az exével együtt, ha már nincsenek együtt. Az exének is van közös képük fent.
2019. jún. 29. 14:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
73%

Azert az nem kozponti szerep h a csaladja(nem o maga) kitett ket kepet. Felfujod. Bar sztem gaz mikor csaladtagok ilyet csinalnak, en szolnek, h mar nem vagyunk egyutt a jozsival abba lehet hagyni. Igaz az en apam 70 eves szoval nem fenyeget ez a veszely, a gepet is alig kapcsolja be.

Mondd meg a baratodnak h sztedez furcsa, de ne dramatizald igy tul mint itt mert ez mar hiszti kategoria.

2019. jún. 29. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
4%

Miattad nem fognak lemondani egy jo emlekrol. Mert ne tehetnek ki?

Te jossz es az egesz csalad vagja pakba magat? Nem ertem az ilyen embereket...ne is haragudj.

2019. jún. 29. 14:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem csak két képről van szó, de engem idegesít. Ha velem szakítana, bezzeg én sehol nem lennék fent.
2019. jún. 29. 14:23
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

A családjának, nem neki.

32/f

2019. jún. 29. 14:24
 5/13 anonim ***** válasza:
33%
Nekem se esne jol..kitorolnem oket ismeroseim kozul:D
2019. jún. 29. 14:28
 6/13 anonim ***** válasza:
7%

Lehet az exevel evekig egyutt voltak. Basszus 3 honap utan jo h nem az eljegyzest kered szamon.

Igazi hisztigep:Dmondom nokent

2019. jún. 29. 14:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem is akarom hogy eljegyezzen, de nekem akkor is zavaró, még ha évekig együtt is voltak. Róluk több kép van fent, mint eddig kettőnkről.
2019. jún. 29. 14:31
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

Joes akkor miert nem mondod elezt a baratodnak? Idiota kepekre feltekenykedni az megy, de normalisan higgadtan felnottekhez illoen kommunikalni egy problemat a parod fele latom nem.

Hat most mit csinaljunk ezzel. Ha egyetertunk attol megoldodik a bajod?

...ehhh

2019. jún. 29. 14:34
 9/13 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy ez engem zavar, de csak röhög rajta, és még be is lájkolja a képeket.
2019. jún. 29. 14:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg a baratod egy ovis szintjen all. Szakits vele, eleg red flag ha olyasmivel szorakozik amirol tudja h rosszul esikneked.
2019. jún. 29. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!