Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek egész életében nincs párkapcsolata?
Figyelt kérdés
2019. márc. 21. 22:02
1/13 anonim válasza:
Nem lepődnék meg, ha az egyik csaj a régi gyülekezetemből úgy járna, annak ellenére, hogy csak valláson belül akar házasodni majd állítása szerint.
Bár egy ideje nem tudom már, hogy mi történt vele, mert felszámoltam a keresztény életet, de azt tudom, hogy 20-21 évesen még nem volt senkije, mert neki nem feleltek meg a jelentkezők.
3/13 anonim válasza:
A férfiak ~10%-ka nagyjából így éli le az életét.
4/13 anonim válasza:
Még az apácáknak is van szeretőjük. Istennek hívják, de ha nagyon elfoglalt, ott hátul a sekrestyés ad neki. 😁
5/13 anonim válasza:
Ismerek egy 50 éves nőt, még szűz, soha nem volt barátja. Amúgy nem ronda, nem dagadt, teljesen átlagos.
8/13 anonim válasza:
Létezik. Van több 40-50 év körüli férfi ismerősöm, akiknek még soha nem volt nőjük.
9/13 anonim válasza:
35 F vagyok és még nem volt barátnőm
10/13 anonim válasza:
A szüleim szomszédja.55 éves,nagyon szerèny,amúgy jó ember,sokat dolgozik,nehèz fizikai munkàt végez.Csinâlt magànak egy kicsi házat,elèg szerèny,de rendben tartja.A szüleim vettek neki egy kutyàt,mert magától még az se akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!