Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek egész életében nincs párkapcsolata?
Figyelt kérdés
2019. márc. 21. 22:02
11/13 anonim válasza:
Például egy férfi akkor fog így járni, ha 30-35 éves koráig nem teremt magának stabil anyagi helyzetet, és szexelni is csak a prostituáltak lesznek hajlandók vele. Egy nőnek ilyesmitől nem kell tartania, ha egy kicsit is ad magára.
12/13 anonim válasza:
Se nem ronda, se nem dagadt, hanem átlagos.
Na azért nem volt senkije. Mert a férfiaknak nem kell az átlagos csaj. Az átlag alatti meg pláne nem, tök mindegy milyen okos, kedves, vicces. A férfiaknak a külső számít.
13/13 anonim válasza:
Én is ismertem ilyet, de olyat aki sohasem próbálta nem.
Régen is volotak ilyenek, de mostanában mintha több lenne. Szerintem ebben benne van az is, hogy generációkon keresztül egyre több gyerek nevelkedik csonka családban. Nincs előttük családminta, a konfliktus kezelésben nincs tapasztalatuk. Ráadásul az ismerkedési szokások is megváltoztak. Régen összeverődtünk a KISZ klubban, táncoltunk, beszélgettünk és már nem is voltunk egymásnak idegenek. Ma meg mindenki a telefonján meg az interneten lóg és csodálkozik, hogy magányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!