Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy 36 éves férfinak egész életében nem volt még párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Ennyire szerencsétlen lenne az illető? Ismertek esetleg hasonlót?2013. okt. 30. 15:02
1/27 anonim válasza:
nem ismerek ilyet , de szerintem ez azért már durva ,
2/27 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint az ilyenek mind önállótlan,mulya,nagyra nőtt gyerekek.
3/27 anonim válasza:
Bocs, nyugdíjazott a Moszad, nem figyelem már az embereket.
Kivéve a szomszédot. Lefogadom, hogy az ő kutyája szarik a gyepemre.
4/27 anonim válasza:
Két variáció van: gyermekkori molesztálás, vagy pedig hermafrodita, illetve transszexuális, vagy mozgássérült.
5/27 anonim válasza:
Egyszerűen csak nem találta meg az igazit.
6/27 anonim válasza:
ismerek hasonlót. de én még csak 29 éves vagyok.
7/27 anonim válasza:
adok egy választ és lepontoznak pff
8/27 A kérdező kommentje:
6-os válaszolónak:és te mivel magyarázod a sikertelenségedet?
2013. okt. 30. 15:06
9/27 anonim válasza:
Vszeg annyira profi recskabajnok, hogy azt egy muff se tudná felülmúlni - egyéb haszna meg nincs egy nőnek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!