Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog erről beszélni az egész suli? ( továbbiak lent)
Elmentem randizni egy nagyon szimpatikus sráccal .. a randi végén meg akart csókolni.. én meg lefejeltem..Szinte azonnal elkapta a fejét.. én nagyon megijedtem és lecsúsztam a padról ... ő kinevetett és lenézően rám nézett....
Én tényleg normálisnak hittem. Aztán másnap a suliban nem vettem észre és egy cimkét raktak a hátamra ˇ16 éves totál szűzˇ Akkor tűnt fel amikor mindenki szembe röhögött.....Tényleg sohasem csókolóztam...
Azt nem értem mirt fejelted le?
Ha tapló volt akkor miért mentél el vele randizni? Ha meg jó fej volt akkor miért kellett lefejelni?
Figyelj, egy ideig biztos marad a cimke, de ne foglalkozz vele! Szarul jott ki a lepes :/ van ilyen...
Ne erezd magad annyira szarul: Nekem intim piercingem van. Parommal az elso szeretkezes elott elmentem gyantaztatni, kivettem az ekszert legyantaztak es visszaraktam. Aztan veszettul belelendultunk mindenbe es a piercing kiesett, O meg lenyelte fulldokolva kohogott :D
Azota is rohogunk rajta... Ennek mar 6 eve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!