Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem igazán, ha egész nap nem hív fel?
Elég keveset találkozunk, szinte csak iskolában. Hétvégente nem, és ma még fel sem hívott.
Pár üzenetet hagyott, mindig azt írta, tanul.
Ha szeretünk valakit nem hívjuk fel,legalább 2 percre,hogy mégis halljuk a hangját, ha nem lehetünk együtt?
18L
:(
korlátlan percünk van amúgy egymást hívni...
Nem, mert nem mindenki ugyanúgy működik. Van, akinek nem stílusa a telefonálgatás, van, akinek elég, ha csak rá gondol a másikra, és már olyan, mintha vele lenne.
Te így működsz, és azt várod a párodtól, hogy ugyanúgy működjön, ahogy te. Ha neked fontos, akkor MONDD EL NEKI, hogy jólesne, ha felhívna. Vagy ha neked fontos, akkor hívd fel te őt.
A kapcsolatunk elején még ilyen volt, mint én.
Vasárnap délelőtt hívott, hogy ide-oda megy, aztán délután is kicsit. Most már úgy látszik nem hiányzik neki. Olyan volt mint én,5.válaszoló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!