Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret engem igazán, ha egész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret engem igazán, ha egész nap nem hív fel?

Figyelt kérdés

Elég keveset találkozunk, szinte csak iskolában. Hétvégente nem, és ma még fel sem hívott.

Pár üzenetet hagyott, mindig azt írta, tanul.

Ha szeretünk valakit nem hívjuk fel,legalább 2 percre,hogy mégis halljuk a hangját, ha nem lehetünk együtt?

18L

2013. okt. 20. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
annyiból nem szűrheted le, hogy szeret-e vagy sem hogy felhív-e mindig amikor van egy kis ideje... jó az ha van neked is, és neki is egy kis magánélete
2013. okt. 20. 17:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Balek vagy, kihasználnak!
2013. okt. 20. 18:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként hívhatnád te is,ha annyira hiányzik,és hallani akarod a hangját.
2013. okt. 20. 18:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Jah.
2013. okt. 20. 18:30
 15/17 A kérdező kommentje:

Én hívtam most is...

Hagyok neki 'szabadságot' ahogy írta itt valaki...eddig hagytam hogy ő hívjon,ezért is kérdeztem,ha ilyen keveset keres,vajon mi lehet...

Ma este viszont muszáj volt kicsit felhívnom:/

2013. okt. 20. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolat kezdetén mindenki többet tesz bele a kapcsolatba, mint amennyi az "átlaga".

A kezdeti nagy lelkesedés után viszont könnyen kiderülhet, hogy más dolgok számítanak a feleknek... az elején keresett... nyilván az elején te is megtettél olyanokat, amiket mostanában már nem (és észre se veszed). A kapcsolatok már csak így működnek.

2013. okt. 20. 21:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyelj már mi se hívjuk egymást párommal egész héten mert szar a telója :D Külön suliba járunk, hétköznap is annyira talizunk ha nekem hamarabb van vége az orámank az is heti 1 alkalom meg persze hétfége, és elég, szeret engem, és ezt bizonyitja is minden hétvégén. Bizz benne
2013. okt. 20. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!