Egy-egy embernek mennyire központi téma az életében az öltözködés, hogy akár erő felett is költsön rá?
mennyire egyettertek,koszonom hogy vannak meg ijen emberek.
szarom le a sok csicska plazalibat
15/l
Ismerős. Nekem nem fontos a márka, inkább olyan darabot veszek meg ami illik a stílusomhoz, és kényelmes, legyen az akár egy Nike vagy egy noname felső. Ha kell megveszem a 20 ezer forintos farmer nadrágot is, ha úgy érzem ez az ami kell, jól áll, kényelmes, ebben én vagyok én. De ugyanúgy a 2000 forintos cipőt is.
Csoporttársam az egyetemen, egyik éven felvett fél millió forint diák hitelt, ugyanis meg volt szokva a jóléthez, de sajnos csődbe ment a cégük, így nem mert már az apjától pénzt kérni. A 250-250 ezret elverte (sokat mondok) kb 2-2 hét alatt, és nem volt látszata. Annyi, hogy vett magának egy új telefont, de a többit elverte piára, kajára, kávéra stb. Jó-jó vett magának 2-3 farmert és egy cipőt valami 40-50 ezerét, amit jó ha 2-szer felvett, mert rájött, hogy nem illik hozzá. Na erről a költekezésről meg van a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!