Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy-egy embernek mennyire...

Egy-egy embernek mennyire központi téma az életében az öltözködés, hogy akár erő felett is költsön rá?

Figyelt kérdés
Nem az érdekel, hogy kinek mennyi pénze van ruhára, hanem inkább az, hogy milyen indíttatásúan áll valaki az öltözködéshez. Mondjuk egy Gucci vagy Armani darab egy milliárdost nem ver földhöz, de egy mai átlagembert még a Zara vagy a C&A is zavarba hozhat. Van aki "csak márkást hajlandó felvenni" van, akit nem a márkásság érdekel, kizárólag a funkcionalitás vagy/és az olcsóság. Vagy van olyan is, akinek anyagilag nem okozna gondot, de mégsem ez a legfontosabb dolog az életében. (Pl nekem lenne pénzem pl mondjuk focilabdára, de csak azért nem veszek, mert lenne rá pénzem, miközben nem focizom, ergo nem fontos azt birtokolnom, vagy ha mittudomén olcsóbb autót vagy házat veszek, akkor fizikailag meg tudnék venni egy Mont Blanc tollat, de feleslegesnek tartom és írok egy átlagossal - remélem érthető a hasonlat) Nem és kor is érdekes lenne.
2010. szept. 2. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:

mennyire egyettertek,koszonom hogy vannak meg ijen emberek.

szarom le a sok csicska plazalibat

15/l

2010. szept. 2. 14:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős. Nekem nem fontos a márka, inkább olyan darabot veszek meg ami illik a stílusomhoz, és kényelmes, legyen az akár egy Nike vagy egy noname felső. Ha kell megveszem a 20 ezer forintos farmer nadrágot is, ha úgy érzem ez az ami kell, jól áll, kényelmes, ebben én vagyok én. De ugyanúgy a 2000 forintos cipőt is.

Csoporttársam az egyetemen, egyik éven felvett fél millió forint diák hitelt, ugyanis meg volt szokva a jóléthez, de sajnos csődbe ment a cégük, így nem mert már az apjától pénzt kérni. A 250-250 ezret elverte (sokat mondok) kb 2-2 hét alatt, és nem volt látszata. Annyi, hogy vett magának egy új telefont, de a többit elverte piára, kajára, kávéra stb. Jó-jó vett magának 2-3 farmert és egy cipőt valami 40-50 ezerét, amit jó ha 2-szer felvett, mert rájött, hogy nem illik hozzá. Na erről a költekezésről meg van a véleményem.

2010. szept. 2. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán kicsit túl sokat költök ruhára (van ez az önmegjutalmazós hülyeségem... egyébként is eléggé a béka segge alatt van az önbizalmam, néha próbálom mesterségesen feljavítani :D), de erő felett nem költök rá, mindig vannak tartalékaim, és nekem nem számít a márka, csak hogy jól álljon. És sztem ha meggazdagodnék, sem állnék neki halomra vásárolni a high fashion cuccokat (nem azt mondom,hogy nem vennék egy-két márkásabb cuccot).
2010. szept. 2. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!