Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ex még mindig központi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex még mindig központi szerepet játszik az életében? Nagyon unom már ezt

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt a barátommal, de nagyon elegem van abból a családja a mai napig kitesz olyan képet, amin a barátom az exével van. Jó tudom 3 hónapot nem lehet kapcsolatnak nevezni, de akkor is. Régebben a szülei kitettek egy olyan képet amin az ex is rajta van, amikor nem voltunk együtt. Mióta együtt vagyunk ezt a képet megosztották újra. Ha ez nem lenne elég még egy rokona is kitett egy képet amin együtt vannak, mióta együtt vagyunk. Persze a barátom sose mondaná hogy ne tegyék már fel az exével együtt, ha már nincsenek együtt. Az exének is van közös képük fent.
2019. jún. 29. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A család nemigen kedvel téged

De ő se szeret, ha ezzel Poénkodik.

2019. jún. 29. 14:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogosan akadtál ki. Egy poénnak még talán elmegy, de számomra elég sértő lenne. Olyan előfordul, hogy nem szedi le valaki a közös képeket a profiljáról, de akkor legalább ne ossza meg direkt meg annak családja sem, viccből. Nem tudom, ők mit szólnának hozzá fordított esetben? Szerintem ők lennének a legjobban felháborodva.

Igenis tartsa tiszteletben, hogy neked ez nem tetszik és kérje meg a családját is, hogy álljon le. Ha meg kiröhög, hagyd ott, mert további kellemetlen, megalázó helyzetekben találhatod magad, egy kapcsolatban meg nem ez a természetes, hogy a másikból hülyét csinálunk. Én így gondolom.

2019. jún. 29. 14:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Miert lenne a kerdezo hisztigep?

Eleve mi ertelme multbeli kepeket kipakolgatni raadasul annyi empatia nem szorult belejuk hogy legalabb belegondoljanak hogy reg uj baratno van a kepben. Kicsit tulzas hogy az eljegyzest keri mar szamon, ez senkinek se esne jol, de megneznem a ti reakciotokat ha ez tortenne veletek. Nem csodalom ha ugy erzi hogy nem fogadta be a csalad, irritalo ez a viselkedes a reszukrol. De az a pasi is erdekes eset aki nem szol ra a csaladjata hpgy ne csinaljon ilyeneket. Par ilyen alkalom utan szakitottam volna.

2019. jún. 29. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!