Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ex még mindig központi szerepet játszik az életében? Nagyon unom már ezt
A család nemigen kedvel téged
De ő se szeret, ha ezzel Poénkodik.
Szerintem jogosan akadtál ki. Egy poénnak még talán elmegy, de számomra elég sértő lenne. Olyan előfordul, hogy nem szedi le valaki a közös képeket a profiljáról, de akkor legalább ne ossza meg direkt meg annak családja sem, viccből. Nem tudom, ők mit szólnának hozzá fordított esetben? Szerintem ők lennének a legjobban felháborodva.
Igenis tartsa tiszteletben, hogy neked ez nem tetszik és kérje meg a családját is, hogy álljon le. Ha meg kiröhög, hagyd ott, mert további kellemetlen, megalázó helyzetekben találhatod magad, egy kapcsolatban meg nem ez a természetes, hogy a másikból hülyét csinálunk. Én így gondolom.
Miert lenne a kerdezo hisztigep?
Eleve mi ertelme multbeli kepeket kipakolgatni raadasul annyi empatia nem szorult belejuk hogy legalabb belegondoljanak hogy reg uj baratno van a kepben. Kicsit tulzas hogy az eljegyzest keri mar szamon, ez senkinek se esne jol, de megneznem a ti reakciotokat ha ez tortenne veletek. Nem csodalom ha ugy erzi hogy nem fogadta be a csalad, irritalo ez a viselkedes a reszukrol. De az a pasi is erdekes eset aki nem szol ra a csaladjata hpgy ne csinaljon ilyeneket. Par ilyen alkalom utan szakitottam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!