Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire központi dolog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire központi dolog az alvás a kapcsolatodban?

Figyelt kérdés

Nyilván kell az alvás és pihenés.

De nálunk amint van idő az az első.

Nem lenne az a szabadidő mennyiség ami nála elég lenne..

Semmi másról nem szól ha szabadideje van , nincs az mint másnál h elmegy sportolni, vagy tesz vesz otthon mert most van ideje vagy vlmi.

De mindig arra fogja h nincs ideje..szinte úgy kell könyörögni neki h kelj már előbb mert segíteni kellene ( magától eszébe se jut ( kérés nélkül) h kelek előbb segítek neki )

2022. jan. 24. 11:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Az életemben központi dolog.
2022. jan. 24. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Depressziós lehet :( én akkor akartam állandóan csak aludni és más dolog nem is nagyon érdekelt.
2022. jan. 24. 11:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Csináltatni kéne egy nagy labort. Hormonjait megnézetni.

Én is ilyen voltam, állandóan csak aludtam volna, de ha aludtam is fáradtan keltem. Már szedek gyógyszer és igyekszem odafigyelni a táplálkozásomra, azóta érezhetően frissebb vagyok.

2022. jan. 24. 12:03
 4/12 anonim ***** válasza:
25%
Megőrülnék ilyen ember mellett, aki állandóan szundikálna.
2022. jan. 24. 12:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Mennyit alszik éjszaka?
2022. jan. 24. 12:07
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Ó, én meg szundikálnék vele.
2022. jan. 24. 12:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ, hogy ki milyen munkát végez. Nem mindegy, hogy valaki irodai munkát végez napi 8 órában, vagy 3 műszakban éjszakázik és felborul a bioritmusa. Lehet még egészségügyi probléma is, vagy szimplán csak vitaminhiány. Vannak akik világ életükben mozgékonyabbak voltak, nem tudnak egy helyben maradni, mások meg olyan családban nevelődtek ahol nem volt divat sportolni, mozogni. Lehet hogy ezt látta otthon, ez is kihathat a szokásaira.
2022. jan. 24. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem rólam van szó :(

Nálam vashiány áll a háttérben +/- néhány tényező (pajzsmirigy betegség, olykor depressziós hajlam) , hogy vannak napok mikor egy mosogatás is kihívás. Igaz műszakozom, és olykor kell hétvégén is menni, de próbálok (meg szerencsére igényem van) tenni-venni-menni, hobbim csinálni, de sokszor félálomban csinálom :D

2022. jan. 24. 12:24
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem központi kérdés nálunk, de az igaz, mindketten szeretünk szunyókálni. Együtt a legjobb. Persze, ez nem azt jelenti hogy mást nem csinálunk, de pl ha hétvégén hazajövünk a túrázásból, lepakolunk, csinálunk valami kaját és ledőlünk kicsit aludni. Nem feltétlenül azért, mert fáradtak vagyunk, hanem mert jólesik összebújni a másikkal, és ez akarva akaratlanul hozza hogy elalszunk. Viszont, ez nem megy más tevékenységek rovására általában, bár volt már kivétel :D
2022. jan. 24. 12:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"De nálunk amint van idő az az első."

Mivel foglalkozik? Azért nem mindegy, hogy egy 6 órás irodai munkában fárad el egész nap, vagy 12 órás műszakokba jár dolgozni reggel/este 6-ra.

Amúgy meg tudom érteni. Nálam is ez az első. Nem bírom elviselni, ha nem aludhatok. Mivel nem vagyok nagy evő, így jutok megfelelő mennyiségű energiához. Ha egész nap bevinnék 2/3 ezer kcal szénhidrátot, nekem is elég lenne 5-6 óra.

2022. jan. 24. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!