Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire központi dolog az alvás a kapcsolatodban?
Nyilván kell az alvás és pihenés.
De nálunk amint van idő az az első.
Nem lenne az a szabadidő mennyiség ami nála elég lenne..
Semmi másról nem szól ha szabadideje van , nincs az mint másnál h elmegy sportolni, vagy tesz vesz otthon mert most van ideje vagy vlmi.
De mindig arra fogja h nincs ideje..szinte úgy kell könyörögni neki h kelj már előbb mert segíteni kellene ( magától eszébe se jut ( kérés nélkül) h kelek előbb segítek neki )
Csináltatni kéne egy nagy labort. Hormonjait megnézetni.
Én is ilyen voltam, állandóan csak aludtam volna, de ha aludtam is fáradtan keltem. Már szedek gyógyszer és igyekszem odafigyelni a táplálkozásomra, azóta érezhetően frissebb vagyok.
Remélem nem rólam van szó :(
Nálam vashiány áll a háttérben +/- néhány tényező (pajzsmirigy betegség, olykor depressziós hajlam) , hogy vannak napok mikor egy mosogatás is kihívás. Igaz műszakozom, és olykor kell hétvégén is menni, de próbálok (meg szerencsére igényem van) tenni-venni-menni, hobbim csinálni, de sokszor félálomban csinálom :D
"De nálunk amint van idő az az első."
Mivel foglalkozik? Azért nem mindegy, hogy egy 6 órás irodai munkában fárad el egész nap, vagy 12 órás műszakokba jár dolgozni reggel/este 6-ra.
Amúgy meg tudom érteni. Nálam is ez az első. Nem bírom elviselni, ha nem aludhatok. Mivel nem vagyok nagy evő, így jutok megfelelő mennyiségű energiához. Ha egész nap bevinnék 2/3 ezer kcal szénhidrátot, nekem is elég lenne 5-6 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!