Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a férjed ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a férjed ebben az esetben nem lenne elérhető ?

Figyelt kérdés
A férjem foci edző ,és edző táborba kellett utaznia.A gyerekünk 8 éves éjjel nagyon belazasodott ,és éjjel írtam neki és hívtam is …de nem volt elérhető .. reggel azt mondta ,ő le volt halkitva…hat nem tudom..elég furcsa ..nem esett jól …
2022. aug. 11. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
92%
Őszintén, azt gondolnám, hogy biztos jó a buli, dumcsiznak, beszélgetnek, ha a gyerekek már alszanak, talán a többi felnőttel iszogattak picit, nem nézte a telefonját. Ennyi, ez nem bűn, hiszen nyilván nem tudatta előre, hogy beteg lesz a gyerek, és neki figyelni kéne a telót (nem mintha tudna onnan segíteni). Az én férjem a hobbijából adódóan szokott néha elmenni 2-3 napra, előfordul, hogy órák múlva néz csak rá a telefonjára, kis bulika, hangulat, megfeledkezik róla. Jól érzi magát, és nem a telefonján lóg, ennyi, nem tudom, mit kell ezen cirkuszolni.
2022. aug. 11. 14:38
 72/73 anonim ***** válasza:
72%

Bocs, de én éjjel alszom, és felőlem hívhat, aki akar, majd reggel visszahívom.

Igen, halálesetet is reggel tudtam meg pont emiatt, ez van. Nem kell éjjel a másikat zaklatni mindenfélével, mert x km-ről max azt éred el, hogy pánikban kocsiba ül és meghal az úton.

2022. aug. 12. 21:14
 73/73 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként h így folytatod, elég hamar kihajít majd... rettenetesen hisztis vagy :D
2022. aug. 12. 22:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!