Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a férjed ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a férjed ebben az esetben nem lenne elérhető ?

Figyelt kérdés
A férjem foci edző ,és edző táborba kellett utaznia.A gyerekünk 8 éves éjjel nagyon belazasodott ,és éjjel írtam neki és hívtam is …de nem volt elérhető .. reggel azt mondta ,ő le volt halkitva…hat nem tudom..elég furcsa ..nem esett jól …
2022. aug. 11. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlagyalod. Elhiszem, hogy bepánikoltál és jól esett volna, ha ott és akkor azonnal visszaír - valszeg fáradt volt és az igazak álmát aludta - de külföldről telefonon úgysem tudott volna semmi érdemlegeset tenni.
2022. aug. 11. 10:23
 22/73 A kérdező kommentje:
19-es nem haragszom en senkire ,Csak itt sok ember nagyon kiosztoan reagal mindenre ..es igen Jol irtad amit irtal ,abban a helyzetben Amiben En Voltam ejjel Jol esett volna az az erzes hogy Nem vagyok egyedul …
2022. aug. 11. 10:24
 23/73 A kérdező kommentje:
Nem Csak Irtam -hivtam is-de semmi
2022. aug. 11. 10:25
 24/73 anonim ***** válasza:
88%

Ilyen asszonyka nekem se kéne.

Nem is csodálom hogy bevallalta a tábort. (is) 🤣🤣

2022. aug. 11. 10:25
 25/73 anonim ***** válasza:
95%

Miért kérdezel, ha nem fogadod el mások véleményét?

Szerintem is teljesen rendben van, hogy néma a telefonja alvás közben. Az enyém is az, a páromé is. Akkor is, ha egyikünk nem alszik itthon.

2022. aug. 11. 10:26
 26/73 anonim ***** válasza:
38%
Miért zavarod éjszaka lehet épp a 2022 év legjobb dugása kellős közepén volt😁
2022. aug. 11. 10:26
 27/73 A kérdező kommentje:
Akkor ok .Ha le Van nemitva En is majd lenemitom a jövoben.Köszönöm a segitö kommenteket!
2022. aug. 11. 10:27
 28/73 anonim ***** válasza:
95%

Nem szólnék semmit. Én vagyok a gyerekem anyja, nélküle is meg tudom oldani az ilyen helyzeteket.

A páromnak viszont nem vagyok az anyja, szóval nem dumálok bele, hogy hagyja a telefonját éjjel. Nem is tudom egyébként, meg nem is érdekel, ő dolga.

2022. aug. 11. 10:28
 29/73 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Szerintem is túlreagálod.

Az én párom is kint van ausztriába. Éjszaka le van némitva a telefonja a legtöbb esetben.

Én átérzem amit írsz, mert éjszaka karamboloztam a gyerekkel. Nem tudtam őt elérni. Sokkos voltam, ideges, nagyon megijedtem. Jó lett volna vele beszélni. De nem tudott volna onnan tenni semmit se. Reggel mikor hívott, rögtön kérdezte hogy hazajöjjön e, de mondtam hogy nem kell, már minden rendben van.

2022. aug. 11. 10:30
 30/73 anonim ***** válasza:
96%

27#

Te jó ég, ne légy már ilyen gyerekes!

Tudod, minden rosszindulat nélkül, én is lenémítanám, ha te lennél a feleségem. Követelőző vagy, és hiszis. Ez sokkal kártékonyabb, mit a lenémított telefon.

2022. aug. 11. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!