Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a férjed ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a férjed ebben az esetben nem lenne elérhető ?

Figyelt kérdés
A férjem foci edző ,és edző táborba kellett utaznia.A gyerekünk 8 éves éjjel nagyon belazasodott ,és éjjel írtam neki és hívtam is …de nem volt elérhető .. reggel azt mondta ,ő le volt halkitva…hat nem tudom..elég furcsa ..nem esett jól …
2022. aug. 11. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 A kérdező kommentje:
49-es milyen bosszu ???En azt Irtam HA forditott esetben Ez törtenne Hogy en elutazom ejjel es lehalkitom ö meg nem tud felhivni Akkor ö Azonnal elvàlna!Milyen bosszurol beszelsz ??
2022. aug. 11. 11:14
 52/73 anonim ***** válasza:
100%
50, akkorát semmiképp, amennyire ezt felfújod. Ugyanakkor, ha ez egy ennyire szar házasság, valahol érthető a tolerancia teljes hiánya.
2022. aug. 11. 11:14
 53/73 anonim ***** válasza:
23%
Biztos le leszek pontozva, de engem zavarna, ha a férjem távol van akár napokig, hetekig és a telefonja le van halkítva direktbe. Volt már hetekig is távol vidéki munka miatt akkor amikor nem volt gyerek és egymásnak mindig elérhetőek voltunk. Nem hívogattuk egymást feleslegesen hülyeségekkel, de pl volt, hogy éjfélkor hívott, hogy úton van haza, ne aggódjak, de akkora a havazás, hogy félre kell állnia. Nyilván a kérdező nem távgyógyítást várt a párjától, szimplán csak jó lett volna beszélnie a férjével, amikor hirtelen megijedt. Nem csinálnék ebből problémát meg vitát, de megkérném, hogy legközelebb ne halkítsa le a telefont. Én speciel a nap 24 órájában elérhető vagyok, mert van egy cukorbeteg és szívbeteg apukám, aki 20 fajta gyógyszert szed. Többször hívott anyukám telefonon, hogy rosszul lett. Mivel eüs vagyok,számomra evidens, hogy mentőt hívjon és utána engem, ha ne adj isten újraélesztésre lenne szükség. Anyukám nem biztos, hogy akkor ott nem blokkolna le, azt se tudná mit csináljon hirtelen. Emiatt én mindig elérhető vagyok telefonon. Nyilván ez csak egy egyéni szubjektív ok, ami miatt át tudom érezni a kérdező helyzetét. Nem feltétlenül a bizalmatlanság az oka ennek az egésznek. Lehet én is bepánikolnék, ha a gyerekmentő vinné el a kislányunkat, pedig mint fentebb említettem eüs vagyok, sok mindent láttam már, főleg, hogy gyerek vonalon dolgozok.
2022. aug. 11. 11:15
 54/73 anonim ***** válasza:
100%

53, ez lenne a normális reakció.

"Nem csinálnék ebből problémát meg vitát, de megkérném, hogy legközelebb ne halkítsa le a telefont."

Itt az a gond, hogy a kérdező nem "csak" problémát csinál, hanem kisebb világvégét.

2022. aug. 11. 11:18
 55/73 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek nagyjából a kommentekkel. Az természetes, hogy ilyen helyzetben kicsúszik az ember száján adott pillanatban, hogy mi a f.szért nem veszi fel a másik, de tartósan neheztelni nem indokolt, nem tudhatta a férjed, hogy ez lesz. Lehalkítani viszont én nem szoktam éjszakára sem, gondolva arra, hogy tényleg bármikor bajba kerülhet barát, rokon, amikor segítségre lehet szüksége.
 56/73 anonim ***** válasza:
89%
Lehet ép más nővel volt! Mert téged elég nehez lehet el viselni ahogy latom….
 57/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbb ember lehalkítja este a telefonját. Nem is föltétlen a hívások miatt, hanem hogy az alkalmazások ne csipogjanak.

De teljesen mindegy. Túl messze volt, hogy bármit is tehessen, max ő is végig idegeskedi az éjszakát, nem tud pihenni. Ő elment külföldre abban a tudatban hogy a gyereke teljes biztonságban van veled, ami így is volt. Ráadásul amint tudott vissza is hívott.

Nagyon túlreagálod. Ha előre megbeszéltétek volna, hogy szeretnéd, hogy mindig elérhető legyen, az más tészta lenne.

2022. aug. 11. 11:24
 58/73 anonim ***** válasza:
100%
Már 2órája itt írogatsz,a gyerek hol van?
2022. aug. 11. 11:26
 59/73 anonim ***** válasza:
100%

Te magad írtad, hogy ha nem vennéd fel éjszaka a telefont a férjed azonnal elhagyna. Ez a jó házasság? Ok.

Azt nem értem soha, hogy minek ír ki ide valaki kérdést, ha nem fogadja el a válaszokat. És persze, mindenki hülye csak te vagy helikopter, egyértelmű. Ez mindig így szokott lenni.

2022. aug. 11. 11:29
 60/73 anonim ***** válasza:
100%

57#

Szerintem ez a kívánság kicsit erős volt, de sokat elárul Rólad.

Én vagyok az autó balesetes. Három mentőt küldtek a helyszínre. Gondolhatod nem kis csattanás volt.

A gyereket be is vitték kivizsgálni, utána még intézni azt hogy a totálkáros autót elszállítsák a helyszínről. De kintről a férjem akkor se tudott volna mit tenni. Ezért nem is haragudtam Rá hogy nem vette fel a telefont.

2022. aug. 11. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!