Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a férjed ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a férjed ebben az esetben nem lenne elérhető ?

Figyelt kérdés
A férjem foci edző ,és edző táborba kellett utaznia.A gyerekünk 8 éves éjjel nagyon belazasodott ,és éjjel írtam neki és hívtam is …de nem volt elérhető .. reggel azt mondta ,ő le volt halkitva…hat nem tudom..elég furcsa ..nem esett jól …
2022. aug. 11. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
89%
És mit vártál tőle? Távgyógyítást? Vagy mit?
2022. aug. 11. 09:41
 2/73 anonim ***** válasza:
87%

Tudtad q hivatását, tudtad h mivel jár. Valószínű így tudtad azt is h lesz időszak mikor egyedül maradsz a gondokkal és a gyerekkel.

Azért a belázasodas nem " akkora probléma" ..nem beszélve h a gyerek képes belázasodni egy farasztobb nap után a kimerültségtol is.

2022. aug. 11. 09:42
 3/73 A kérdező kommentje:
Mentőt kellett hívnom mivel nem segített semmi se lazcsillapito se ülő fürdő ..40 fok volt ..és nem kell táv gyógyítás ‘!!hanem fura hogy miért halkitja le ??talan öt is érinti a saját gyereke ??
2022. aug. 11. 09:44
 4/73 A kérdező kommentje:
Nem is értem..el se lehet neki mondani ..?attól hogy nincs itt és nem tud segíteni attól telefonálni tud???
2022. aug. 11. 09:45
 5/73 anonim ***** válasza:
87%
Mit nem értesz azon, hogy le volt halkítva? Nem szerencsés, hogy pont most történt valami, de ettől még mit csináljon így utólag? Mondjuk ha alapállapotban is ilyen jó fej vagy mint amilyennek a kérdésed és kommenteid alapján tűnsz egyáltalán nem lep meg ha minden alkalmat megragad h ne érd el és ne baszogathasd.
2022. aug. 11. 09:49
 6/73 anonim ***** válasza:
92%
táborban gondolom nem egyedül alszik, a többiekre való tekintettel lehalkította. Az is életszerű, hogy már nappal is le volt, hogy a tábori foglalkozásokat ne zavarják meg
2022. aug. 11. 09:50
 7/73 A kérdező kommentje:
Utolsó , ezt a stílust kérlek velem ne eroltesd.Legyszives ehhez a kérdéshez ne kommentelj többet .Köszönöm.
2022. aug. 11. 09:51
 8/73 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló az utolsó kommentem az 5-ős válaszoló nak szólt . Válasz a te válaszodra: külön szobában fekszik a férjem teljesen egyedül ,így nincs kit zavarnia.És tegnap napközben nem voltak foglalkozások ,mivel tegnap értek oda …
2022. aug. 11. 09:53
 9/73 anonim ***** válasza:
70%
Ha ennyire nagy probléma,hogy beteg lett a gyerek,most miért nem vele vagy,ahelyett hogy ide írkálsz?
2022. aug. 11. 09:56
 10/73 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is megragadta az alkalmat, hogy ne tudd csesztetni. Egy igazi sárkanynak tűnsz.
2022. aug. 11. 09:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!