Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha a férjed ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a férjed ebben az esetben nem lenne elérhető ?

Figyelt kérdés
A férjem foci edző ,és edző táborba kellett utaznia.A gyerekünk 8 éves éjjel nagyon belazasodott ,és éjjel írtam neki és hívtam is …de nem volt elérhető .. reggel azt mondta ,ő le volt halkitva…hat nem tudom..elég furcsa ..nem esett jól …
2022. aug. 11. 09:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
93%
Juj a kérdező a Másnaposok c. filmből Stu a fogorvos majdnem menyasszonya 😂
2022. aug. 11. 10:34
 32/73 A kérdező kommentje:
Latod 30-as!Na Akkor Te pontosan tudod Miröl Beszelek !!El tudom kepzelni milyen Erzes lehetett Hogy baleset ert titeket es Nem tudtad öt elerni !En is kb ezt ereztem tegnap !Köszönöm Hogy irtal a valaszod segitett!A többieknek tovabb Jo mocskolòdàst kivanok 😂👍èlvezzètek😘
2022. aug. 11. 10:34
 33/73 A kérdező kommentje:
Bocsanat az Elözö Valasz a 29-esnek ment !A kerdest lezartam tovabbi Jo mocskolodast Nem hat meg 😘😂👍
2022. aug. 11. 10:36
 34/73 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de tényleg vicc ez a hiszti, amit itt csinálsz. Ha 8 éves a gyerek, akkor valószínűleg egy pár éve már egy edző a párod. Megszokhattad volna, hogy nem tud mindig ugrani, ha szeretnéd. Simán előfordulhatna, hogy egy meccs közben nappal történik valami. Gondolom, akkor se tudja felvenni. Ha van gyereked, akkor ezek szerint felnőtt ember vagy, tudod mit kell csinálni, ha baj van a gyerekkel, nem kötelező hozzá plusz egy fő. Igen, elhiszem, hogy jól esne a támogatás, de minden ember életében előfordulhat, hogy épp nincs. Akkor is meg kell tudni oldani.

Amúgy nem írtad, hogy a férjed felnőttekkel vagy gyerekekkel edzőtáborozott, de ha gyerekekkel, akkor az is benne van a pakliban, hogy lehalkítja, különben boldog-boldogtalan hívogatná, hogy minden rendben van-e a csemetéjével.

2022. aug. 11. 10:38
 35/73 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, ha neked nem az jött le, hogy lehet le kéne higgadni és végig gondolni, mert mindenki azt írta, hogy túl reagálod, akkor valószínűleg ez a hisztis, mártír típus vagy. Mert másképp nem gondolatod, hogy mindenki más a hülye. Szerintem nagy kár azért tönkre cseszni egy kapcsolatot, mert épp megteheted.

A dolog megoldódott, valójában nem volt szükség hozzá a párodra. Túl vagytok rajta és te ahelyett, hogy a gyerekre gondolná, vagy próbálnád megérteni, hogy a párod is emberi lény és hibázhat, esetleg azon gondolkoznál, hogyan lehetne ezt legközelebb kiküszöbölni, te csapkodsz, hisztizel és gyerekes daccal reagálsz.

Mint írtam, csak azért elcseszni egy kapcsolatot, mert megteheted, nem jó döntés. Ezen a helyedben elmerengnék.

Még az általad hasznosnak titulált autobalesetes hölgy is azt írta, hogy másnapra konstatálta, hogy az első riadalomnál több nem történt és nem hívta haza a férjét, mert minek. Nem pörgött a témán napokat, magát hergelve, mert értelmetlen.

2022. aug. 11. 10:48
 36/73 anonim ***** válasza:
92%

Oké, ezt akartad hallani: nem volt lehalkítva, csak nem akarta felvenni! Éppen egy 24 éves dögös cicababát kefélt. Egészségére, én irigylem őt!

Megfelel a válaszom?

2022. aug. 11. 10:48
 37/73 A kérdező kommentje:
35-ös valaszolo :emberi leny es hibazhat ?Dehat Ezert Lettem itt Eddig leoltva Mert En is azt Gondolom Hogy ebben hibazott…Akkor Most nem ertem mit Gondolok en Rosszul ?
2022. aug. 11. 10:51
 38/73 anonim ***** válasza:
92%

Esténként én is lehalkítom a mobilom, avagy eleve másik szobában van, így bárki kereshet. Külföldön volt, egyébként se tudott segíteni és tudomásom szerint nem kérted, hogy mindig legyen résen, mert baja lehet a gyereknek.

Nekem az az érzésem, hogy a valós probléma, hogy nem bízol a férjedben és egyébként is rossz a kapcsolat köztetek. Hogy miért csak te tudod, de a jelen helyzetért nem indokolt haragudni rá.

2022. aug. 11. 10:54
 39/73 A kérdező kommentje:
Utolso Rosszul erzed.En azt Gondolom ha nincs semmi indok arra Hogy nem elerheto Mert nem eppen dolgozik akkor alljon egy ilyen helyzetben mellém mert nem magamnak szültem a gyereket egyedül .Megint Mas lenne ha epp dolgozott volna .De Igy nem ertem .
2022. aug. 11. 10:58
 40/73 anonim ***** válasza:
95%

Na jó, ez már tényleg gyerekes, ami itt zajlik, ráadásul unalmas is. (Amúgy a magyar nyelvben nem kell nagybetűvel írni a mondatközi szavakat)

Ha hazajön a férjed, csesszed le rendszeresen és módszeresen, olyan igazi házsártos háziasszony módjára, hogy miért nem vette fel a telefont az éjszaka kellős közepén.

38# Szerintem is az alapvető bizalom hiányzik . Ez a telefonos dolog csak a casus belli.

2022. aug. 11. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!