Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 24 éves szűzlány vagyok. Két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 éves szűzlány vagyok. Két hónapja van egy fiú kapcsolatom, de, semmi komolyabb köztünk még nem történt. mikor lenne aktuálisa közelebbi kapcsolatunk? pl a szexre gondolok.

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 20:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Istenem. Egy szűz lánynak minek kéne 1 hónap után agyba bújnia valakivel?

En pont 3 hónap után vesztettem el, úgy hogy kb fel éve ismertük egymást rendesen de 3 hónapja voltunk együtt, bár nem a legjobb emberrel történt utólag visszagondolva de akkor azt éreztem jobb nem is lehetne.

Egyébként az a pasi amelyik nyomul egy szűz lányra hetek után és érzelmileg zsarolgatja mehetne a szelektív hulladékgyujtombe a kukammal együtt.

Nincs megfelelő alkalom, se partner, akkor ott lesz az ideje, és ne csak túl akarj rajta esni, mert sajnos nekem van olyan barátnőm aki szégyelte h 20 evesen is szűz és emiatt lefekudt valakivel akibe kicsit sem volt szerelmes, ráadásul a srácnak fel sem állt majd a barátnőmet hibaztatta érte mert nem vette le a melltartojat es azt se tudta mit csináljon. Szóval ne ilyenből, mert ebből csak rossz élmény lesz.

2022. aug. 1. 23:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Történt már valami?
2022. szept. 11. 05:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!