Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves szűzlány vagyok. Két hónapja van egy fiú kapcsolatom, de, semmi komolyabb köztünk még nem történt. mikor lenne aktuálisa közelebbi kapcsolatunk? pl a szexre gondolok.
amikor te úgy érzed!
23 éves szűz lányként volt egy 5 hónapos kapcsolatom, ahol csak petting volt és nagyon örütem hogy nem feküdtem le vele. most 25 éves fejjel van egy egyéves kapcsolatom, vele 1 hónap után petting volt és 2,5 hónap után szex. tényleg nem az időn múlik, hanem azon, hogy te készen állj
és ne érdekeljen, ha a pasi erőszakos vagy nyomul (sajnos nekem az exem érzelmileg zsarolt az egész szex dologgal)
ha te magad sem tudod hogy mire vágysz, kezdjétek el pettingben egymás testét felfedezni. érezni fogod, hogy tetszik, nem tetszik, mik a határok
5# vagy csak inkabb turelmes, mert tudja h szuz?
Ne legyel mar ennyire balfasz
Dede, jobb elmondani. Sok szempontbol, de az egyik pl hogy így sokkal figyelmesebb lesz.
A petting kezdeményezést szerintem várd meg. Viszont a szexről magáról utána szerintem mar lehet beszélni. Neki is fontos tudni, hogy benne lennél
Hogyha két hónap alatt még petting sem volt, az gáz, és semmi köze hogy várni akar.
A lószrt, az hogy veled nem szexel, nem jelenti azt h egyébként sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!