Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem magatól sosem akkarja a szexet ha en erőltetem még akkor se csak a kényszertől van velem nem kiván már 35 éves én 26 van 3 gyerekunk allitolag nincs senkije sem sokat veszekszunk is de nekem hianyzik a szex másnál volt ilyen ?
35. Látod, nem tudod abba hagyni, ilyen ez a fránya egó. Egyébként meg nem szorulok az elismerésedre, sőt kifejezetten tetszik a dolog. Jó látni hogy az embernek vannak irigyei, amikor haladsz előre, akkor ellenállásba ütközöl. Fizika. Ha gyorsabban akarsz haladni, nagyobb az ellenállás. Az elismerések vagy üres bókok, vagy kötelező körök.
Ez szép és jó dolog, de vannak nők akikből ez nem jön. Hiába szép egy nő, ha azt érzi a férfi hogy nem vonzódik hozzá viszont. A szexualitás nem kikönyöröghető dolog, annak jönnie kell. Az egy csomag, nem lehet szétbontani részekre. Vagyis lehet, de az nem fog hosszú távú eredményre vezetni. Amit meg el kell fogadni, hogy az emberek libidója nem egyforma, sőt az idővel ez változhat is.
Az igazi elismerés az egóból jövő gyűlölet, ami valójában egy önkritika. Szóval köszi... vagyis engedd el, előrébb leszel.
37.
A gyk a semmin vitatkozás és a személyeskedés fóruma. Itt már egy kérdés is elég a személyeskedéshez, egy komment meg pláne. Ha nekem van "A" véleményem, akkor egy senki vagyok, egy szánalmas lúzer, mert nem osztom a "B" véleményét. Egyébként ma már az összes fórumon ez megy, a téma is bármi lehet.
41. Köszönöm szépen, de irigy nem vagyok, főleg nem rád. Jobb elképzeléseim vannak, nem vagyok felszínes. Vannak céljaim, amiket még fogok valósítani. Az első lépcső már megvan. :)
Szép napot!
Remek hallani. A céljaid első lépése az egód rendbetétele legyen, mert még mindig megy a személyeskedés. Lehet hogy azt érzed nagyon egyben vagy, nagyon intelligens, de valahogy nem tudsz elszakadni a sértegetéstől. Mint mondtam nem zavar, de ez az életedben egy hátráltató erő lesz. Nem is kell meghallgatnod, de az összes rossz dolog az egóból származik a világban.
Negatív hullámokat korbácsolsz, amik nem segítik az utadat, hanem visszaverődve lassítanak.
A felszínességről is tudnék mesélni, de nem teszem, mert azok megint csak sértenének az egódat, így hogy megnyugodjál, leszek felszínes. Sőt, a legfelszínesebb, legértéktelenebb ember a világon, vállalom a gyk "legértéktelenebb ember" kategória győztesét! :)
Gratulálok a párkapcsolatodhoz, erőt egészséget a céljaidhoz!
(Halkan, suttogva adok egy tanácsot: amilyen magot vetsz, annak aratod le a termését bőséggel... az egó arra jó hogy rossz magvakat ültess, vagy jó magvakat terméketlen talajba...)
44. Pontosan. Persze az értékelés is megmutatja ki hogyan vélekedik itt. :)
Na pont az ilyen embereknek nem szabad bedőlni, akik azt hiszik ez személyeskedés. Durva! :)
46. A gyk-s értékelés az mióta valami? Kb. mintha a 444-re feltéved egy kuruc.info-s egyén, és halálra lepontozzák. Vagy fordítva. Vagy egy feminista oldalra egy konzervatív, vagy egy BMW-s oldalra egy Hondás. Hallottad már azt a szót hogy relativitás? Vagy szubjektivitás. Most csináljak egy reget, és áradozzak a világbékéről, meg a rózsaszínű gondtalan életről, vagy a nők feljebbvalóságáról, vagy a tipikus 1+1=2 szintű tanácsokról? :D
A világot sosem a bárgyű és méla tömeg vitte előre, hanem aki szembement a tömeggel, vagy a köz gondolkodással. Azt hiszem nem is olyan régen volt, amikor megégették azokat, akik hittek a heliocentrikus világképben. Vagy volt olyan is nektek, hogy azt mondta egy Archimedes nevű gyerek, hogy minden folyadékba vagy gázba merülő testre felhajtóerő hat, amelynek nagysága egyenlő a test által kiszorított folyadék vagy gáz súlyával. Azaz, akár a vas is tud úszni. Húúúú, ezeket is halálra lepontozta volna a kor népe... :)
Még valami: az, hogy egy szubjektív vélemény kinek tetszik vagy kinek nem, annak pontozása ugyancsak szubjektív. Nálam a jópofizás nem ér pontot, én a tartalmat figyelem objektívan. Ha meg innen nézném a dolgot, akkor a "felnőtt kategória" talán még egy középsős ovis csoport színvonalát sem érné el. Ettől függetlnül én ha pontozok, akkor azokat szoktam, akik értelmes, vagy előremutató válaszokat adnak, a hülyeséget, a semmitmondó blablabla kommersz válaszokat kihagyom, a lepontozás a gyenge emberek műfaja, főleg egy noname semmitmondó oldalon. A lepontozás egyfajta önigazolás a sértődöttségre, főleg úgy, hogy az ég világon semmi de semmi értelme nincs.
Én egy regényt tudok írni bármiről, bármilyen témában meg tudok szólalni a könnyed beszélgetéstől kezdve egy nagyközönségnek szánt előadásig kezdve. Ó, csak 49%-on állok??? Akkor most én milyen buta és haszontalan vagyok... aztaaaa, segítsetek, mi lesz most velem?
Na ja, egy valamit aláírok, sokszor élesen fogalmazok, egyesek számára sértően. Hát, nem vagyunk egyformák, de ezekkel sem az anyukáját szidom bő lére eresztve. Maga ez a "felnőtt párkapcsolatok" kategória is ebben a formában egy vicc, a kérdések nagyrésze már nekem kínos, a válaszok semmitmondósága, személysekedő stílusa, a provokáló mivoltja meg mégis mitől teszi komollyá ezt az egészet. Az ebben a közegben szerzett százalékos érték mégis minek a fokmérője?
Tudod mi a fokmérő? Amit a való életben elértél, ahol jelen pillanatban állsz. Nem, nem a virtuális világban meg a szosöl médiában. Nem. A valóságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!