Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 70 éves apám bolondot csinál magából, hogy egy 35 éves nõnek udvarol zaklatás határán. Hogy hozzam fel a témát?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 11:12
1/13 anonim válasza:
Ő dolga, ne szólj bele. Én drukkolok neki.
2/13 A kérdező kommentje:
Anyám a felesége. A nõnek kellemetlen
2021. febr. 8. 11:14
3/13 anonim válasza:
a csaj próbált ellene tenni valamit?
4/13 A kérdező kommentje:
Szólt nekem és letiltotta Facebookról.
2021. febr. 8. 11:19
5/13 A kérdező kommentje:
Vagy nem tiltotta le, de visszautasította a jelölésèt
2021. febr. 8. 11:21
6/13 anonim válasza:
Mondd meg apádnak, hogy a nő nem kíváncsi rá, és mindenkinek kellemetlen ez az egész helyzet, ne csináljon bolondot magából.
7/13 anonim válasza:
Aki "drukkol" vénembernek, az elöbb mutassa meg neki hogy kell és másszon rá egy 35 évesen egy 70 éves nőre, drukkolok neki én is.
8/13 anonim válasza:
#11.44 Én drukkoltam, de akkor még nem tudtam, hogy házas, mert a kérdező elfelejtette közölni ezt az apróságot. Miért kellene nekem öreg nőkre rámásznom? Hogy jövök én a történetbe? Ha a fiatal nőnek problémája van, forduljon a rendőrséghez! Nekem ne paanszkodjon senki se az apámra, se az anyámra, se senki más hozzátartozómra. Független emberek, nem tartozom felelősséggel értük.
9/13 anonim válasza:
Ha szerinted az rendben van hogy 70 éves vénember egy 35 éves nőre nyomul és még drukkolsz is neki, akkor neked mi bajod van egy 70 éves nővel?
10/13 anonim válasza:
Mit lehet azon drukkolni, hogy egy 70 éves öregember zaklatás szintjén "udvarol" egy fiatal nőnek? Ez rohadt kellemetlen, nyilván a nő nem kíváncsi a papira, ez független mindenki családi állapotától. Azért fordult először a fiához, hogy állítsa le a papát és ne a rendőrségnek kelljen. De az lesz a következő lépés, amit nyilván mindenki elkerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!