Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem magatól sosem akkarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem magatól sosem akkarja a szexet ha en erőltetem még akkor se csak a kényszertől van velem nem kiván már 35 éves én 26 van 3 gyerekunk allitolag nincs senkije sem sokat veszekszunk is de nekem hianyzik a szex másnál volt ilyen ?

Figyelt kérdés

2022. júl. 15. 06:41
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
11%

20. Oké, legyek felszínes, nem vitatkozom. Nálam nincsen 10-es skála, nekem annyi kell, hogy tetsszen a nő. Sőt, ha van benne egy kis hiba, az szexi is tud lenni. Az átlagos arc, szép vékony testtel a tökéletes párosítás nálam, gondolom nagyon kivételes vagyok azzal, hogy fontosnak tartom a testi vonzalmat.

Az hogy nekem nem áll fel egy 65kg+ -os nőre, legyen az én bajom.

Nálad ki a 10/10-es? Érdekelne.

2022. júl. 15. 10:49
 22/49 anonim ***** válasza:
92%
#21: Elképesztően hülye vagy és a szövegértésed 0. A kérdező azt mondta, hogy ő 65-70 között van. Nem tudjuk, mennyi volt az első gyerek előtt, nem tudjuk, milyen típusra bukik a férj. Amit tudunk : sokat veszekszenek és nem kívánja a férje. Te viszont jossz a saját 'tapasztalatoddal' és közlöd, hogy neked nem áll fel 65 kilósra, tehát a nő fogyjon le! Én egy pillanatig nem mondom, hogy a külső nem számít, de áruld már el, mi az öreg istenből gondolod, hogy itt a külső a gond? Mert szerinted a 65 kg-os nő az dagadt? ( és nem a mundért védem,mert én 60 vagyok, nem vagyok kövér, imád a szeretőm. És nálunk sincs otthon szex a férjemmel és nem a 60 kilóm miatt. ) Egyszerűen csak az a sztereotípia veri ki nálam a biztosítékot, hogy ha a férj nem kívánja a nőt, akkor pár okos azonnal levonja a következtetést, hogy a nő dagadt lett és egyébként is elhanyagolja magát. Mert más gond nem lehet egy házasságban csak ez az egy? Tele veletek a bocskorom!!!
2022. júl. 15. 11:34
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Na és azt sem tudjuk, hogy a férj hogy néz ki,
2022. júl. 15. 12:04
 24/49 anonim ***** válasza:
4%

22. Te veted rám a követ, holott csak az bánt, hogy felhoztam a kinézetet. Most nekem kellene kitalálnom hogy miért nem dugja a kérdezőt a férje? Szerinted ez itt valakit érdekel? Elmondom amit gondolok, aztán jónapot... A te véleményed és az enyém, tökéletesen egyforma, ugyanis az ég világon senkit sem érdekel. Itt a többség aszerint osztályozza a válaszokat, hogy az mennyire fedi az ő elképzeléseit, és mennyire bántja őt. A külsőségek azért fájó pontok, mert ha az illető nem a kommentben említett, akkor személyes sértésnek veszi.

Nem jellemző rám a szivárványos, rózsaszín semmitmondó, "beszéljétek meg", "menjetek pszichológushoz", "hallgassatok szabó pétert" féle tanácsok. Ha valaki egy ilyen ócska, szemetesláda jellegű oldalon próbál megoldást találni arra, amit neki kellene élből megoldania, azokat inkább nem is véleményezem. Majd ha valaki leír valamit ami nem ejrópér, akkor meg megy a nagy kioktatás.

Jaaaa, meg a személyeskedés: "elképesztően hülye vagy"... :D Hatalmas érv, még jó hogy van humorérzékem. Most álljak bele hogy ki vagyok? Hagyjuk már...

Egyébként a férfiak farka leginkább akkor nem áll fel, amikor már nem kívánatos a mellettük lévő hölgy. Bármennyire is fájó, de a külső minimum 80%-ot nyom a latba. Ezen felül lehet unalmas is a nő, még akkor is, ha egy szexmániás. A férfiak amikor a stresszre fogják a dolgot, akkor az olyan mint amikor a nőknek fáj a feje. A munkám több mint stresszes, de otthon még akkor is működik a szex, ha hulla fáradt és stresszes vagyok. Volt amikor meg kipihenten sem akartam.

Emellett ha a nő megsérti, megbántja a férfit, akkor is hasonlókra számíthat.

Azon meg ne is csodálkozzál már, ha megismerkedsz egy csinos lánnyal, majd az egy gyerekszülés után +25kg-ot tartósan felszed, és a párja nem nőként, hanem anyaként tekint rá, és szexuálisan is átértékelte a dolgot. Attól szeretheti, de testileg nem kívánja. Én kétszer is átéltem ezt, és ez nem olyan dolog, ami tudatos. Próbálsz tenni ellene, de nem megy. Erőlteted, de az nem az igazi. Boldog ember lehet az, akinek nem számít a vonzó külső.

2022. júl. 15. 12:22
 25/49 anonim ***** válasza:
3%

70 kg tényleg soknak hangzik.

Nem akarok bunkó lenni de az én farkam se állna fel.

2022. júl. 15. 12:32
 26/49 anonim ***** válasza:
92%

Ha már kövérezik az a sok paraszt előbb kérdeztétek volna meg hogy milyen magas,mert nagyon nem mindegy. Én is 65kg vagyok de 173 cm. És az közel sem kövér. S-m es ruhákat hordok.

Amúgy kérdező szerintem is a konfliktusokkal van a gond. Nekem is azzal van. Fél éve nem kívánom már mert minden kedvem elmegy az állandó veszekedéstől és a kummogástól..

2022. júl. 15. 12:41
 27/49 anonim ***** válasza:
90%

24. Kíváncsi vagyok hogy te mire is vagy ennyire nagyképű? Külső 80%? Akkor gondolom te 10/10 vagy kívül, 5% testzsírral,kockás hassal, izmos combbal és háttal,

Azt kifejtettem hogy belül 10/0 vagy.. :)

Szerintem a nők egy idő után rájönnek hogy hiába nézek ki jól (elmondásod szerint, mert ugye arcod nem vállalod, mivel gyáva vagy) ha belül nulla vagy és N tudsz nekik semmit sem nyújtani.

Így egyszerű itt kiereszteni a frusztrációdat.. :)

2022. júl. 15. 12:43
 28/49 anonim ***** válasza:
74%

#24: 22 vagyok. A 24-ben sok mindenben igazad van, és elismerem, hogy ha a lányra 25 jön fel, az boríthat mindent. De fogalmunk sincs róla, hogy ez történt -e? Én inkább arra gondolnék, hogy az 'egyszerűbb személyiség' vált idők folyamán kevésbé vonzóvá vagy unalmassá, és ezt - a kérdés stílusa, megfogalmazása ill. a GYK alapján -több joggal feltételezem, mint Te a tiédet. Te egyszerűan a saját személyes tapasztalatodból indulsz ki, és nem abból a realitásból, amit tényleg tudsz a szituról és a kérdezőről. Nekem csak azzal a sztereotípiával van gondom, amit gyakran leírnak ilyenkor, még inkább belerúgva ezzel abba a kérdezőbe, aki - ha a GYK-n keres megoldást, akkor- eleve a padlón van már... Muris, és egészen más kérdéskör, de leírom, mert eszembe juttattad: régen- már fogalmam sincs, milyen témában,- hozzászóltam, és valaki igen agresszívan lebunkózott, mondván, hogy nyilván olyan vagyok, mint a kérdező, eltartatom magam. Elküldtem a francba, de priviben folytattuk és kiderült, hogy mindketten igen magasan az átlagszínvonal felett élünk, mindketten igen jól fizetett hiányszakmában dolgozunk ( ráadásul ugyan abban) és az is kiderült, hogy ő a GYK-ra jár kiereszteni a gőzt és ezt úgy csinálja, hogy bunkóz. Priviben tök jó fej volt, értelmes, intelligens. Nos, felmerült bennem, hoogy vajon nem ugyan az a férfi vagy? Mert a 24-ben volt logika, értelem, intelligencia. Az előzőben meg nem... Elgondolkodsz rajta esetleg, hogy a GYK-n való 'belerúgás' nagyobb kárt tud okozni, mint ha veled azonos színvonalúval bunkóznál?

lpmAztán valaho

2022. júl. 15. 12:52
 29/49 anonim ***** válasza:
100%
28. Az írásából kiindulva nekem ezek egyáltalán nem estek le, hogy annyira intelligens lenne.. pont hogy bunkón viselkedik és nem bunkóz másokat..
2022. júl. 15. 13:04
 30/49 anonim ***** válasza:
0%

#29: Nézd meg a szóhasználatát, a mondat fűzését! Szerintem ez a fickó egy diplomás, munkában, magánéletben kulturáltan viselkedő, de férfi-nő

kapcsolatában nem igazán sikeres ember. Szerintem nem bunkó, de ezen nem veszünk össze! Mert hogy neveletlen és itt a neten nem tiszteli a többieket, abban szerintem egyetértünk:) Szép napot neked!(28 voltam)

2022. júl. 15. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!