Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem magatól sosem akkarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem magatól sosem akkarja a szexet ha en erőltetem még akkor se csak a kényszertől van velem nem kiván már 35 éves én 26 van 3 gyerekunk allitolag nincs senkije sem sokat veszekszunk is de nekem hianyzik a szex másnál volt ilyen ?

Figyelt kérdés

2022. júl. 15. 06:41
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, Én 165 centi vagyok és most 67 kiló. Formás vagyok, edzem és izom sok van rajtam, nem mellesleg erős csontozatom van.

Úgyh nem igazán hiszem, h ennyiből meglehet mondani ki kövér és ki nem. Az se tudjuk, lehet a kérdező 180 magas.

A férj se tudjuk hogy néz ki, de míg a nő tudja a terhességre fogni a hízást (Én 6 kilót híztam összesen kb, abból a lányom volt 3!75) a férfi mire fogja? Mer még mindig több az elhízott férfi, mint nő Magyarországon.

Kérdező, erre nem tudatjuk a választ, nem látunk bele a kapcsolatba. Próbálj értelmesen beszélni vele erről és arról, h ennek nem lesz jó vége ha nem változtattok.

N 30

2022. júl. 15. 13:26
 32/49 anonim ***** válasza:
0%

30. 182/85 negyvenes, családapa. Csinos feleség, gyönyörű lány. Diplomák, több ingatlan, vezető beo. Ha már külső, nyugodtan kimehetek egy strandra, a kommunikációmmal nincs problémám, szoktam előadásokat tartani havonta. Nem kötelező elhinni...

A 10/10-es osztályzások sosem voltak jellemzők rám, anno sem osztályok alapján választottam, hanem hogy tetszik-e a nő vagy sem. Egyébként az tény, hogy nagyon válogatós vagyok mint külsőre, mind belsőre. Jó érzés az is, hogy otthon a feleségemmel minden probléma nélkül tudunk beszélni a saját munkahelyi és munkahelyen kívüli életünkről, arról hogy nála a férfiak, nálam a nők hogyan próbálnak finoman, vagy direktbe próbálkozni. Azért jó érzés az, hogy a negyvenes korosztályt képviselve még felkelted az ellenkező nem érdeklődését, és ezt intelligensen tudod kezelni.

A nagyképűség olyan távol áll tőlem mint Makó Jeruzsálemtől, az hogy itt kimondom amit gondolok, hát azt meg nem kell mindenkinek szeretni. Erre sosem törekedtem. Szóval hogy mire vagyok "nagyképű"?

Én úgy fogalmaznék, hogy arra vagyok büszke, hogy testileg tartom a huszonéves formámat, szellemileg karbantartom magam, körbe vesz egy szép család, van munkám amiben sikeres vagyok, van hobbim amiből töltekezek, és ez az egész egy működőképes egységet alkot. :)

Itt megjegyezném, hogy mivel a saját testképemből indul ki az ízlésem, így a feleségem sem több mint 54kg, foglalkozik magával, a táplálkozásával, és nem miattam, és nem divatból.

Azzal meg nem tudok, és nem is akarok foglalkozni, hogy valakinek nem tetszik ha én azt mondom hogy nekem nem vonzó a 65-70kg, a magasságtól függetlenül. Ugyanis nekem a magas nők sem tetszenek, csak hogy kerek legyen a történet. Borzasztó igaz?! Hogy létezhet ilyen ember mint én.

Ha már a pszichológia farvizén akarok evezni, akkor meg csak annyit mondanék, hogy az emberek az érzelmeik szűrőjén engedik be a külvilágot, így ha az input negatív érzelmet vált ki, akkor ebből ellenállás lesz az output. A negatív érzelmek melegágya pedig az EGÓ... Lefordítom: ha nekem nem tetszik a 65kg-os nők halmaza, akkor ha te annyi vagy esetleg több, személyes sértésnek veszed. Azt érzed bántják a külsődet, holott ezt csak az egód mondatja veled.

Persze az elfogadásról pont azok álmodoznak, akik a legjobban elutasítják mindazt, aki nem az ő véleményüket osztja.

Szumma: Nyugi, rajtam kívül biztosan sokan vannak akinek te vagy az álomnő, meg különben is, én már régóta foglalt vagyok, amin nem is szeretnék változtatni. Az útjaink párhuzamosak, vagy úgy is mondhatnám hogy a végtelenben találkoznak. Szóval attól ne tarts, hogy keresztezzük egymás életét. ;)

Azon se agyalj, hogy mit keresek itt! Mert megtehetem. :)

2022. júl. 15. 14:01
 33/49 anonim ***** válasza:
23%
kieg: A mondanivalóm vége a 29-esnek szólt.
2022. júl. 15. 14:06
 34/49 anonim ***** válasza:
100%
30. Szép napot, szép hétvégét!:)
2022. júl. 15. 14:19
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
33. Juj, most elképedtem, milyen intellektuállal rendelkezel! Ja nem.. :)
2022. júl. 15. 14:21
 36/49 anonim ***** válasza:
100%

Intellektussal*

Szeretem a telefonomat. :)

2022. júl. 15. 14:26
 37/49 anonim ***** válasza:
31%

31es vagyok.

Tök jó, h a semmin vitatkoztok 🤣

2022. júl. 15. 14:26
 38/49 anonim ***** válasza:
76%

Az én párom 40 éves. A volt feleségére már egyszerűen nem állt fel neki. A sok veszekedés hatása volt. Alkatra ugyanolyan volt a gyerek előtt és után is.

Egyszerűen nem kívánta.

Mi 1 éve vagyunk együtt de soha nem volt ilyen gondunk. Sokszor naponta több alkalom is van.

Próbálj meg kedveskedni neki apróságokkal. Esetleg randizzatok már ha van aki vigyáz a gyerekekre. A pasiknak is vannak érzelmeik attól még hogy nem mutatják ki őket sokszor.

2022. júl. 15. 15:14
 39/49 anonim ***** válasza:
83%
38. Itt a pont, szuper hozzászólás!:)
2022. júl. 15. 15:25
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Azt irta a csaj, mindig is 65-70 kg volt, szoval gondolom nem emiatt "nem all fel a csavonak" kulonben nem lenne 3 gyerekuk.
2022. júl. 15. 15:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!