Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 év nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
A párom 31 én pedigb18 vagyok. Hirtelen jöttünk össze, de nagyon hamar bele szerettem. Friss ez a kapcsolat, ráadásul a szüleim nem nézik jó szemmel... mit kellene tennem?

2022. júl. 12. 15:21
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
75%

Mi a fontosabb, a szüleiddel való kapcsolat, vagy egy faszi akit alig ismersz és nagyjából csak azért van veled mert fiatal vagy?

Nehéz döntés, nagyon. Ja nem.

2022. júl. 12. 22:25
 32/44 anonim ***** válasza:
43%

Nem értem miért kellett lepontozni..Mert 15 évvel idősebb vőlegényem van, vagy pedig mert ahogy a szüleim megismerték ők is megkedvelték?

Nem minden a kor...😊 Közös az értékrendünk, egy helyen dolgozunk mindketten (eü), és teljesen jól kijövünk egymással, rengeteg közös témánk van, és ugyanazokat a dolgokat szeretjük csinálni. Néha a gondolkodásbeli különbség sokkal nagyobb azonos korúaknál, mint nálunk a korkülönbség ellenére, mégis együtt vannak.

Felszínes, konzervatív világot élünk, ahol az emberek gondolkodás nélkül elítélik azt, ami eltér a számukra megszokottól.

És csak hozzáteszem, többnyire nem a 30+ korosztályt teszik ki komolytalan férfiak, akik csak dugni akarnak, hanem a 30 alattit..😉 Persze biztos van kivétel, de a legtöbbel alig lehet értelmesen beszélni, mert vagy "szexi képet" kérnek, vagy több lánnyal beszélget, mert nem tudja eldönteni, kitől mit akar, vagy buli-pia teszi ki az életét, és még lehetne sorolni...

Tehát ezzel csak annyit szerettem volna mondani, hogy nem feltétlen az a 13 év számít, hanem hogy milyen ember, és milyen a kapcsolat. És én azt tapasztaltam, ha a szülők látják, hogy normális, szeret, és boldogak vagytok együtt, talán megbékélnek a helyzettel...persze ez emberfüggő. Az én szüleim mindig azt tartották szem előtt, hogy boldog legyek, nem azt, hogy rámkényszerítsék az akaratukat...

2022. júl. 13. 09:59
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
#32 Ennyi általánosítást egy helyen.
2022. júl. 13. 12:47
 34/44 anonim ***** válasza:
86%

Bírom az olyan szülőket, akik folyamatosan meg akarják mondani a lányuknak, hogyan éljen, kire nézzen rá és kitől ázzon el a bugyija. Hagyjuk már a sok idomárt. A következő bunkósági szint :

- amíg az én házamban laksz, azt csinálod, amit mi mondunk

- amíg az én kenyeremet eszed .... stb stb stb.

Ha én lennék ilyen szituban a szülő, odahívnám a pasit és hagynám őket békén a lány kuckójában élvezkedni. Miért is ? Mert ott biztonságban van. Eleve olyan lenne a viszonyom a lányommal, hogy ezt magától megtehetné, nem lenne soha rajta a szülői nyomás és így valszeg sokkal őszintébb, nyíltabb lenne felénk. Az előbbiek meg tiltják és mi lesz a következménye ? Hogy szegény lány majd este a bokorban csinálja ugyanazzal a pasival, esetleg beletöltött jó esetben egy üveg pezsgő közben-után. Na és ez jobb ? A lányokat nem szabad szülői "terror"-ral idomítani, hanem kiskorától partnernek nevelni és akkor nem fog elkezdeni hazudozni, simlizni.

2022. júl. 13. 16:00
 35/44 anonim ***** válasza:
86%
Én azt kívánom a kérdezőnek, legyen boldog, érezze jól magát, addíg, amíg neki jólesik és kész. A szülők meg tehetnek egy szívességet. Nekik mi a fontos, hogy az ő szabályaik szerint "szenvedjen" a lányuk, vagy az, hogy boldognak lássák ?
2022. júl. 13. 16:02
 36/44 anonim ***** válasza:
85%

33.Talán a megfogalmazás általános, de minden kapcsolat egyedi.🙂 Én csak egyszerűen úgy gondolom, nem a kor a döntő a kapcsolatban. Én is jol érzem magam a párommal korkülönbség ide vagy oda, és még hányan vannak rajtunk kívül..mivel mindig is voltak, és lesznek is nagyobb korkülönbséggel párok.

Meg végülis több kapcsolat megy tönkre az okból (vagy létre sem jön), hogy a "másik még fiatal", vagy még nem élte ki magát, stb, mint abból, hogy "a másik túl öreg"😂

2022. júl. 13. 16:04
 37/44 anonim ***** válasza:
Szerintem idővel el tudják fogadni, ha látják hogy a férfi szeret és komolyan tervez veled. Már csak az a kérdés, hogy így van-e.
2022. aug. 3. 11:36
 38/44 anonim ***** válasza:
Abszolút nem!! Ne másokkal foglalkozz, nagykorúak vagytok!!!
2022. aug. 3. 11:37
 39/44 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet kérdező, hogy alakult a szerelem?
2022. aug. 3. 14:47
 40/44 A kérdező kommentje:
Sajnos a helyzet változatlan...sőt talán rosszabb.
2022. aug. 23. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!