Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év nagyon nagy korkülönbség ebben a korban? (20 F - 26 N)
Van egy idõsebb, diplomás, dolgozó barátnõm. Jól megvagyunk együtt, de néhány életszakaszbeli probléma kiütközik
1. Õ egy-két év múlva már családot szeretne, én csak akkor fogok diplomázni és pályakezdõ lenni
2. Én megpróbálok kijönni a barátaival, de õ nem próbál meg kijönni az én barátaimmal (azt mondja, túl fiatalok hozzá)
3. Természetesen sokat dolgozik, de neki joga van fél ötkor lecsukni a laptopot, míg én otthon tanulok
4. Szabadságkivétel, én egyetem miatt kötöttebb vagyok
5. Nekem nincs annyi jövedelmem, hogy az õ lakábérletét 50-50ben fizessem
" Természetesen sokat dolgozik, de neki joga van fél ötkor lecsukni a laptopot, míg én otthon tanulok"
Ezt nem értem... Miért baj, hogy lecsukja a saját laptopját, amikor akarja... Vagy a tiédet akarja lecsukni tanulás közben?!
A fizetés idővel nem lesz probléma, ha te is rendesen dolgozol, de fura, hogy ezt nem tudjátok kezelni. Tudta, hogy nem keresel még, így "elvárni" Ha végleges kapcsolatra számít, akkor úgy is felfoghatná, hogy ő hamarabb megy nyugdíjba, és akkor te adsz be többet. stb.
A szabadságot nem tudod megérteni, hogy van, az fura nekem.
Szerintem éretlenek vagytok egymáshoz, de itt nem a korkülönbség a gond.
Diplomás nő létére néha elfelejti, hogy nekem órák után is tanulni kell. A január nálam péládul a kémény tanulás, ő meg menne olcsó helyekre nyaralni, amik nyáron drágák. Neki még a hétvégéi is szabadok, menne ide-oda, néha nekem a gép előtt kell ülnöm.
Szabadság: ő akkor szeretne szabadságra menni a nyaralások miatt, amikor nekem zh/vizsga van
Akkor meg emlékeztetni kell, ill. elmondani, hogy ennek a konfliktusnak a felhánytorgatása neked kellemetlen, idegesítő és nem tudsz ellene mit csinálni egy ideig.
Ha 500 Ft egy kiló kenyér, akkor annyi, ha morogsz, ha nem. Attól még nem lesz jobb, ha a másikat is bosszantod. megmondhatod neki, hogy te is szívesebben mennél vele tanulás helyett, de ez nem megy.
Minek neked nő, ha kevés vagy hozzá?
Egyetem mellett miért nem melózol? Itt mindig írják, hogy 2-3-400-at is keresnek diákként.
Vagy amit én csináltam anno. Tanulás + pénz + pihenés = éjjeliőr egy irodaházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!