Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 év nagyon nagy korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év nagyon nagy korkülönbség ebben a korban? (20 F - 26 N)

Figyelt kérdés

Van egy idõsebb, diplomás, dolgozó barátnõm. Jól megvagyunk együtt, de néhány életszakaszbeli probléma kiütközik

1. Õ egy-két év múlva már családot szeretne, én csak akkor fogok diplomázni és pályakezdõ lenni

2. Én megpróbálok kijönni a barátaival, de õ nem próbál meg kijönni az én barátaimmal (azt mondja, túl fiatalok hozzá)

3. Természetesen sokat dolgozik, de neki joga van fél ötkor lecsukni a laptopot, míg én otthon tanulok

4. Szabadságkivétel, én egyetem miatt kötöttebb vagyok

5. Nekem nincs annyi jövedelmem, hogy az õ lakábérletét 50-50ben fizessem

2022. jan. 24. 14:53
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez most problémát jelent később is az lesz.
2022. jan. 24. 14:57
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

" Természetesen sokat dolgozik, de neki joga van fél ötkor lecsukni a laptopot, míg én otthon tanulok"

Ezt nem értem... Miért baj, hogy lecsukja a saját laptopját, amikor akarja... Vagy a tiédet akarja lecsukni tanulás közben?!

A fizetés idővel nem lesz probléma, ha te is rendesen dolgozol, de fura, hogy ezt nem tudjátok kezelni. Tudta, hogy nem keresel még, így "elvárni" Ha végleges kapcsolatra számít, akkor úgy is felfoghatná, hogy ő hamarabb megy nyugdíjba, és akkor te adsz be többet. stb.

A szabadságot nem tudod megérteni, hogy van, az fura nekem.

Szerintem éretlenek vagytok egymáshoz, de itt nem a korkülönbség a gond.

2022. jan. 24. 15:04
 3/28 A kérdező kommentje:

Diplomás nő létére néha elfelejti, hogy nekem órák után is tanulni kell. A január nálam péládul a kémény tanulás, ő meg menne olcsó helyekre nyaralni, amik nyáron drágák. Neki még a hétvégéi is szabadok, menne ide-oda, néha nekem a gép előtt kell ülnöm.

Szabadság: ő akkor szeretne szabadságra menni a nyaralások miatt, amikor nekem zh/vizsga van

2022. jan. 24. 15:10
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát ha ezt nem érti meg... És nem tudod vele megbeszélni, vagy nem is próbáltad?
2022. jan. 24. 15:13
 5/28 A kérdező kommentje:
Megérti, csak sokszor elfelejti, és zavarja sokszor
2022. jan. 24. 15:20
 6/28 A kérdező kommentje:
Én még a szüleimmel lakom, elég családcentrikus világ vagyunk, ő egyetem alatt "levált", és csak havonta-kéthavonta jár haza... Nincs is igénye több időre velük
2022. jan. 24. 15:26
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg emlékeztetni kell, ill. elmondani, hogy ennek a konfliktusnak a felhánytorgatása neked kellemetlen, idegesítő és nem tudsz ellene mit csinálni egy ideig.

Ha 500 Ft egy kiló kenyér, akkor annyi, ha morogsz, ha nem. Attól még nem lesz jobb, ha a másikat is bosszantod. megmondhatod neki, hogy te is szívesebben mennél vele tanulás helyett, de ez nem megy.

2022. jan. 24. 15:26
 8/28 anonim ***** válasza:
34%

Minek neked nő, ha kevés vagy hozzá?

Egyetem mellett miért nem melózol? Itt mindig írják, hogy 2-3-400-at is keresnek diákként.

Vagy amit én csináltam anno. Tanulás + pénz + pihenés = éjjeliőr egy irodaházban.

2022. jan. 24. 16:56
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden szak mellett lehet dolgozni, vagy úgy biztos nem, hogy ne menjen a tanulás rovására. Szerintem is éretlenek vagytok a kapcsolathoz, ha nem tudjátok megbeszélni. Megértelek, mert én is abban az élethelyzetben vagyok mint te(én még egyetem, párom már dolgozik). De azon kívül hogy kényelmetlen sokszor, nálunk sosem volt konfliktus, mert mindig figyeltünk a másikra. Ahogy az sincs elvárva, hogy 50-50 fizessünk. Volt amikor dolgoztam suli mellett akkor sem várta el a felezést. Én mondjuk abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy a szüleim támogatnak anyagilag, úgyhogy az albit mondjuk mi pont 50-50ben fizetjük, de minden másból ő többet. Sose volt konfliktus, mert tudjuk, hogy ez átmeneti. Az utazásokat hozzám igazítjuk, és nagyon sokat tudunk menni külföldre is. Alkalmazkodni kell és kommunikálni, máshogy nem megy. Ha meg nem működik, akkor lehet keresni olyat, akivel azonos élethelyzetben vagytok
2022. jan. 24. 18:16
 10/28 A kérdező kommentje:
ÉN menjek el éjjeliõrnek, csak hogy felérjek a barátnõm anyagi szintjéhez???! Utolsó, már ne haragudj! Nappali tagozatos egyetemistaként dolgozzak negyven órát???!!! A barátnõm is bulizott az egyetemista évei alatt, én nem vagyok állat, de nehogy már kimaradjak mindenbõl! Dolgozom, amikor marad energiám, de azért
2022. jan. 24. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!