Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év nagyon nagy korkülönbség ebben a korban? (20 F - 26 N)
Van egy idõsebb, diplomás, dolgozó barátnõm. Jól megvagyunk együtt, de néhány életszakaszbeli probléma kiütközik
1. Õ egy-két év múlva már családot szeretne, én csak akkor fogok diplomázni és pályakezdõ lenni
2. Én megpróbálok kijönni a barátaival, de õ nem próbál meg kijönni az én barátaimmal (azt mondja, túl fiatalok hozzá)
3. Természetesen sokat dolgozik, de neki joga van fél ötkor lecsukni a laptopot, míg én otthon tanulok
4. Szabadságkivétel, én egyetem miatt kötöttebb vagyok
5. Nekem nincs annyi jövedelmem, hogy az õ lakábérletét 50-50ben fizessem
10.-re, a kérdezőnek.
Semmi gond! De...akkor minek sipítozol itt, mint valami fürdősQhurvha, hogy csóró vagy a csajhoz?
Én adjak neked pénzt?
Szóval nyugi, a csaj most kúrogat veled, de le fog cserélni egy idősebb, pénzes pasira, amint megcsörren a biológiai órája, és szülni akar. Holnap, 3 hónap múlva, 1 év múlva...BÁRMIKOR!
14.-re.
De ezt NEKI is elmondtad? Ő ezt tudja?
"16/17 A kérdező kommentje:
Ki csinálna gyereket frissdiplomásként?"
>:)
Gyerek vagy még töki. Egy nő ezt megoldja.
Gumival dugod? Nem mi? >:)
tegnap 21:49
Jól mondja, csak aztán nehogy elfelejtsen védekezni, ill. lyukas legyen a gumi, vagy ilyesi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!