Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 év nagyon nagy korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év nagyon nagy korkülönbség ebben a korban? (20 F - 26 N)

Figyelt kérdés

Van egy idõsebb, diplomás, dolgozó barátnõm. Jól megvagyunk együtt, de néhány életszakaszbeli probléma kiütközik

1. Õ egy-két év múlva már családot szeretne, én csak akkor fogok diplomázni és pályakezdõ lenni

2. Én megpróbálok kijönni a barátaival, de õ nem próbál meg kijönni az én barátaimmal (azt mondja, túl fiatalok hozzá)

3. Természetesen sokat dolgozik, de neki joga van fél ötkor lecsukni a laptopot, míg én otthon tanulok

4. Szabadságkivétel, én egyetem miatt kötöttebb vagyok

5. Nekem nincs annyi jövedelmem, hogy az õ lakábérletét 50-50ben fizessem

2022. jan. 24. 14:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ja és köztünk és pont 6 év van, sosem jelentett problémát, pedig már 5 éve együtt élünk
2022. jan. 24. 18:17
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a nőnek csak dugni kellesz. Élj a lehetőséggel.
2022. jan. 24. 18:25
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

10.-re, a kérdezőnek.

Semmi gond! De...akkor minek sipítozol itt, mint valami fürdősQhurvha, hogy csóró vagy a csajhoz?

Én adjak neked pénzt?

Szóval nyugi, a csaj most kúrogat veled, de le fog cserélni egy idősebb, pénzes pasira, amint megcsörren a biológiai órája, és szülni akar. Holnap, 3 hónap múlva, 1 év múlva...BÁRMIKOR!

2022. jan. 24. 18:29
 14/28 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha a barátnõmnek két éven belül beütne a biológiai òrája, nem tudnék vele mit csinálni. 22 évesen, frissdiplomásként már csináljak is gyereket? Hogy képzeled?
2022. jan. 24. 18:34
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

14.-re.

De ezt NEKI is elmondtad? Ő ezt tudja?

2022. jan. 24. 18:45
 16/28 A kérdező kommentje:
Ki csinálna gyereket frissdiplomásként?
2022. jan. 24. 19:09
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
van rá példa bőven, nekem is van olyan ismerősöm, aki még az egyetemen ül, de már azt tervezgeti, hogy mennyi az a minimum amit dolgoznia kell gyerek előtt, és sztem 1 év után is elég pályakezdő vagy. de a lényeg akkor, hogy nyilván NEM mondtad neki
2022. jan. 24. 19:35
 18/28 anonim ***** válasza:
69%

"16/17 A kérdező kommentje:

Ki csinálna gyereket frissdiplomásként?"

>:)

Gyerek vagy még töki. Egy nő ezt megoldja.

Gumival dugod? Nem mi? >:)

2022. jan. 24. 19:39
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Hozom a popcorn-t, érdekes a téma. Hát nem vagy könnyű helyzetben kérdező. Vagy ő ad le az igényeiből(nem lesz gyerek 2 év múlva), vagy te (a szabadságodból). Ha van benned bármi kétely is, ne csinálj gyereket.
2022. jan. 24. 21:49
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 21:49

Jól mondja, csak aztán nehogy elfelejtsen védekezni, ill. lyukas legyen a gumi, vagy ilyesi.

2022. jan. 25. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!