Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 6 év nagyon nagy korkülönbség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év nagyon nagy korkülönbség ebben a korban? (20 F - 26 N)

Figyelt kérdés

Van egy idõsebb, diplomás, dolgozó barátnõm. Jól megvagyunk együtt, de néhány életszakaszbeli probléma kiütközik

1. Õ egy-két év múlva már családot szeretne, én csak akkor fogok diplomázni és pályakezdõ lenni

2. Én megpróbálok kijönni a barátaival, de õ nem próbál meg kijönni az én barátaimmal (azt mondja, túl fiatalok hozzá)

3. Természetesen sokat dolgozik, de neki joga van fél ötkor lecsukni a laptopot, míg én otthon tanulok

4. Szabadságkivétel, én egyetem miatt kötöttebb vagyok

5. Nekem nincs annyi jövedelmem, hogy az õ lakábérletét 50-50ben fizessem

2022. jan. 24. 14:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%
Túl öreg hozzád…
2022. jan. 28. 22:28
 22/28 anonim ***** válasza:
68%
Nekem furi. Egy 26 éves nő már érett. Házasság, gyerek stb. Egy 20 éves fiú most kezd csak élni.
2022. jan. 29. 17:05
 23/28 anonim ***** válasza:
80%
azért egyáltalán nem tartom általánosnak, hogy 26 éves nő már letelepedne. kb akkor esik ki az egyetemről (MA)+ eléggé egyéni, hogy ki mennyire érett, milyen céljai vannak stb. 26 éves nő lehet, hogy egyáltalán nem akar gyereket, akkor mi van?
2022. jan. 29. 18:24
 24/28 anonim ***** válasza:
83%
a kérdezőnek nincs terve se arról mikor szeretne családot csak azt tudja hogy "majd meglátjuk, addig is kéznél van valaki ha kanos vagyok". Ha pedig tudja mit akar, pontosabban mit nem akkor szakítani kéne, ezt azért nem csinálja a kérdező mert akkor nincs szex, nem áldozat ő csak az önös számításait félti
2022. jan. 29. 19:28
 25/28 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem legyél FÉRFI, mondd el neki,

- hogy még x ideig még biztos nem akarsz gyereket,

- hogy egy ideig még csóró leszel ahhoz, hogy több pénzt hozz a házhoz,

- hogy szeretnél x időt a haverjaiddal is tölteni vele vagy nélküle

- hogy neked tanulnod kell akkor, amikor ő "nyaralni" akar, tehát ez nem jön össze

Meg hasonlók. Ezek mind jogos igények a te korodban és helyzetedben, viszont az ő igényei is jogosak az ő szempontjából.

A kérdés az, hogy ő ezt el tudja-e fogadni, vagy sem.

Legyél FÉRFI, állj elé, mondd el neki, hogy ez van, ő mit gondol ezzel kapcsolatosan, milyen megoldást lát, és beszéljétek meg.

Ne sunyíts, mint egy óvodás, abból már kinőttél. Inkább szakítsatok tisztességesen, mint húzzátok egymás idejét és citerázzatok egymás igein.

2022. jan. 29. 20:52
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nagyon más élethelyzetben vagytok, nem is értem hogy akar komolyan gyereket egy 20 évestől.

Szerintem ne húzzátok egymás idejét.

2022. febr. 14. 17:56
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 9 év különbség van, de a férfi az idősebb.

Még egyetemre járok, de sosem okozott ez gondot neki. Tudja, hogy több a fizetése és elfogadja, hogy én kevesebbet keresek, mert hetente kb. 20-25 órát tudok dolgozni úgy, hogy ne menjek a tanulás rovására.

Nálunk mondjuk az pozitív, hogy a korkülönbség ellenére szerintem nagyjából hasonló céljaink vannak.

Azért működik, mert ő se és én se akarunk még gyereket egy jó darabig. Mindketten szeretnénk még tanulni, utazgatni.

Igazából ugyanott tartunk, nagyjából.

Nálatok szerintem nem a kor a legnagyobb baj, hanem az, hogy nem ugyanott tartotok. Nem ugyanazok a célok motiválnak titeket, ezért én nem akarlak elkeseríteni, de ha nem tudtok kompromisszumot kötni, ez sosem fog működni.

2022. febr. 15. 10:28
 28/28 anonim ***** válasza:
84%

Egyertelmuen egy nem mukodo kapcsolatot irtal le.

Hat ev korkulonbseg nem sok, meg a 20-as evekben sem, de itt nem errol van szo: nekem a parod egy kicsit onzonek tunik, aki nem kepes belatni, hogy neked mire van szukseged.

2022. febr. 15. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!