Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora korkülönbség ebben az életkorban valóban sok hosszú távú kapcsolatban, vagy ismertek olyan párokat, akik boldogok ilyen korkülönbséggel?
Csk natur korkulonbsèg alapjan nem lehet itelni.
Nem mindegy hogy a pasi 2szer vált e meg szeretőket tartott azok mellett is vagy van 3 zabigyereke, vagy még 38 évesen is szűz stb.
Nagymamám pár hónap híján 13 évvel volt fiatalabb a férjétől. Nagyapám elvált ember volt, a felesége lelépett amikor a gyerekük még 1 éves sem volt, önmegvalósított (a szeretőjével) Végigéltek egy háborút, ahol nagymamámnak 3 kisgyerekkel + a férje kamasz gyerekével kellett menekülnie; elvesztették mindenüket (szó szerint); nagyapám rákos lett, élete utolsó több mint 2 évében fel se tudott kelni az ágyból, mégis nagyapám haláláig szeretetben éltek 47 éven át. Napi szinten találkoztam velük halálukig (a szomszédban laktak) Ha csak az egymás iránti érzésüket nézem, akkor boldogok voltak.
Anyósom 9 évvel volt fiatalabb a férjénél. Ők 42 évig éltek együtt, apósom haláláig. Ők is jó házasságban éltek, ahogy a férjem és a testvérei elmondták és amennyit én láttam a házasságukból.
Nagybátyám 7 évvel volt idősebb a feleségénél. Sajnos a felesége rákban meghalt. Ők is boldogok voltak egymással (unokatesómtól tudom)
8.-ra.
Hiába ápolt és csillog-villog a kocsi, nem veszed meg, ha sok kilométert futott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!