Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet mukodoképes egy távkapcsolat?
Amíg nem jár egyetemre, addig fogalma sincs, hogy mit jelent pl. este 6-kor ZH-t írni. Vagy a karácsonyt nem mással tölteni, mint a ZH-ra készülni. Csodálatos egyetemi évek, ugye!
Ha ezt nem látja be jelenleg, akkor picit önző. Anyukája reakcióját meg nem értem, mert azért már nem Anyuci pici fiáról van szó.
A leírásodból viszont picit úgy érzem, hogy Te kilépnél ebből a kapcsolatból. Így van?
2-es vagyok. Neked most a legfontosabb az egyetem és ezen belül az, hogy a vizsgáid sikerüljenek. Nem szabad összeszedni a sok sikertelen vizsgát, hiszen nagyon drágán adják a kredíteket.
Sajnálattal olvasom, hogy a megérzésem jó volt azzal kapcsolatban, hogy kilépnél. Most még van szerelem és biztos jól érzed magad vele még egyideig, de ha így marad ez az állapot, akkor ez a szerelem elillan.
Talán, összegezned kellene, hogy jelenleg mi elérhető számodra és mit kaphatsz. Ez mit hoz neked a jövőben. Neked kell tudni! Egy biztos, ha saját gyermekem lennél, akkor az iskolára koncentráltatnálak, mert neked ez hozza a jövőt. Be kell látni azt is, hogy majd jön egy új szerelem, aminek jelenleg semmi esélye, de kitudja mit hoz a holnap!? Szóval, koncentrálj az iskolára és a vizsgákra!
Véleményem szerint, ha két ember tényleg szereti egymást és van jövőképük egymással, akkor működhet pár hónapig/ évig egy távkapcsolat.
Viszont egy távkapcsolat alapja mindig a rendkívül erős bizalom. Az ő beteges féltékenykedése pedig nem a azt mutatja, hogy meglenne a bizalom.
Megkérdezhetem, hogy meddig lesztek még távkapcsolatban és hogy mekkora a táv, ill. mennyit találkoztok?
Ha esetleg azt kérdeznéd, hogy én mit tennék, akkor szerintem szakítanék és nem feltétlenül a távolság miatt, de ez a mértékű féltékenység engem nagyon idegesítene. Volt egy srác, akit ezért küldtem el…
Persze nem tudhatom, hogy a kapcsolatotok milyen minőségű alapból szóval csak az alapján tudom megítélni, hogy te mit mondasz el. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!