Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A távkapcsolat milyen körülmén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolat milyen körülmények közt lehet jó?

Figyelt kérdés

Ha az ismerkedés elején kimarad sok együtt töltött idő, az nem vesz el olyan sokat a kapcsolat minőségéből, amit később nem lehet pótolni?

Egy már valamennyire stabilizálódott kapcsolat esetén talán más a helyzet, átmenetileg elfogadható.

Van életkori kötöttség is vagy ez teljesen emberfüggő?

2021. okt. 10. 18:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen egyénfüggő. Mi akkor kezdtünk el pont beszélgetni neten, amikor egy hónapos útra indult a munkájából kifolyólag. Azóta csak 2-3 hetekre ment el. Hiányzik, de amikor itthon van, akkor igyekszünk kihasználni az együtt töltött időt. Persze kinek mi számít távkapcsolatnak, nekem már ez az idő is hosszú, mindig várom, hogy itt legyen, de addig is tudok a saját dolgaimra koncentrálni. :) Fél éve vagyunk együtt, én 22, párom 24 éves.
2021. okt. 10. 19:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Magad is kapisgálod a lényeget, Kérdező. Szerintem működhet, csak 2 feltételnek kell teljesülnie:

1. A felek bízzanak egymásban.

2. CSAK IDEIGLENES LEHET. Magyarul, kell valamilyen konkrét végpontnak lennie, amikor a felek összeköltöznek, mert anélkül csak lóg az egész a levegőben és előbb-utóbb kikezdi a távolság.

2021. okt. 19. 00:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon sokat meghatároz a kezdetekben közösen eltöltött idő minősége.

A távkapcsolat csak átmeneti legyen, mert a személyes kontaktus híján a beleszürkülés veszélye fennáll. De az is, hogy ha azok alatt a 3 hetek alatt esetleg a mással flörtölés is fennállhat. Nagyon mély gyökerek kellenek ahhoz, hogy ellen tudjon állni, főleg egy férfi.

De a nőknél sem ritka. Minden második kamionos házasság hosszú távon tönkrement, pedig általában 7-10 naponta hazajártak, de lehet, 2 nap múlva megint ment 1-2 hétre.

2021. okt. 20. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!