Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek ilyen körülmények ellenére ebbe az ismerkedésbe/kapcsolatba?
Adott egy fiú, neten ismertük meg egymást, első perctől kezdve “szerelem”, nagyon jól elvagyunk, egész nap beszélünk, este telefonon is 2-3 órákat. Tesz ezért az ismerkedésért, vannak nyilván mindennapi teendők, de mindkettőnk iparkodik minnél gyorsabban újra tudjuk beszélni:D
A probléma “csak” annyi, hogy 160km van köztünk.
Nem tűnt vészesnek( sose volt távkapcsolatom, nem hiszek benne annyira, a sors ironiája hogy most egy ilyen férfi fogott meg mégis nagyon)
Viszont kezdek megijedni.
Nekem is saját lakásom van, neki is, mindkettőnket oda köti minden ahol lakunk.
Ráadásul nekem a munkám szerződéses, ami 1-2 évig hivatalosan is ide köt, nem tudnék elállni tőle.
Autója van, én most jogsizom, viszont autóval 2 óra kb, nekem ő 3,5 óra lenne összesen.
Hétvégén tudnánk együtt lenni, péntek estétől vasárnapig, de nyilván ha valami közbejön ugrik a következő hétvégéig a találkozás.
Még nem találkoztunk, most tervezzük, de ő busszal szeretne jönni az autó ellenére, mert nem ismeri a környéket és a város feltúrása miatt( én pesti vagyok) a busz kb ugyanolyan idő.
Bár rugalmasabb lenne autóval, legalább elsőre, de nem akarja , meg gondolom az is benne van hogy autóval drágább
Viszont elbizonytalanodtam, hogy hosszútávon ez jó lesz e így?!
Érdekel nagyon, pont emiatt még az elején még is nagyon átszeretném gondolni, ne később sérüljek, mert úgy gondolom, nagyon hamar fontossá válhat, tényleg külsőre+ belsőre is nagyon megfogott.
Ti mit tennétek?
Ti mit tennétek?
Anyagilag, érzelmileg, bevállalnátok?
Köszönöm mindenkinek!
Nem gondolnám hogy kevésbé lennénk értelmesek, mert nem úgy tervezzük hogy félúton találkozunk mindig, felnőtt emberek vagyunk, saját lakással, örökre nem ülhetünk be valahova:D
Hajlandó lenne idővel, de annyira előre van még, az ember sok mindent mond amit csak kimondani volt egyszerű, feladni nem.🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!