Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Belemennétek ilyen körülmények...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek ilyen körülmények ellenére ebbe az ismerkedésbe/kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Adott egy fiú, neten ismertük meg egymást, első perctől kezdve “szerelem”, nagyon jól elvagyunk, egész nap beszélünk, este telefonon is 2-3 órákat. Tesz ezért az ismerkedésért, vannak nyilván mindennapi teendők, de mindkettőnk iparkodik minnél gyorsabban újra tudjuk beszélni:D

A probléma “csak” annyi, hogy 160km van köztünk.

Nem tűnt vészesnek( sose volt távkapcsolatom, nem hiszek benne annyira, a sors ironiája hogy most egy ilyen férfi fogott meg mégis nagyon)

Viszont kezdek megijedni.

Nekem is saját lakásom van, neki is, mindkettőnket oda köti minden ahol lakunk.

Ráadásul nekem a munkám szerződéses, ami 1-2 évig hivatalosan is ide köt, nem tudnék elállni tőle.

Autója van, én most jogsizom, viszont autóval 2 óra kb, nekem ő 3,5 óra lenne összesen.

Hétvégén tudnánk együtt lenni, péntek estétől vasárnapig, de nyilván ha valami közbejön ugrik a következő hétvégéig a találkozás.

Még nem találkoztunk, most tervezzük, de ő busszal szeretne jönni az autó ellenére, mert nem ismeri a környéket és a város feltúrása miatt( én pesti vagyok) a busz kb ugyanolyan idő.

Bár rugalmasabb lenne autóval, legalább elsőre, de nem akarja , meg gondolom az is benne van hogy autóval drágább

Viszont elbizonytalanodtam, hogy hosszútávon ez jó lesz e így?!

Érdekel nagyon, pont emiatt még az elején még is nagyon átszeretném gondolni, ne később sérüljek, mert úgy gondolom, nagyon hamar fontossá válhat, tényleg külsőre+ belsőre is nagyon megfogott.

Ti mit tennétek?

Ti mit tennétek?

Anyagilag, érzelmileg, bevállalnátok?

2021. aug. 31. 14:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%

Adott egy fiú, neten ismertük meg egymást, első perctől kezdve “szerelem”, nagyon jól elvagyunk, egész nap beszélünk, este telefonon is 2-3 órákat.""""""""

Azta újabb egy értelmes nő aki még sosem találkozott élőben a férfival de már szerelmes belé ..

2021. szept. 2. 16:11
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, számodra az idézőjel mit takar..🤯
2021. szept. 2. 18:00
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
kiemeltem azt amire reagáltam, azt jelenti az idéző jel ! XD
2021. szept. 2. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint nem folytatnám, mert volt már távkapcsolatom, nem is egy, és én nem bírtam elviselni, hogy kb. nem az életem része, csak üzenetben meg a telefon másik oldalán. Na meg én több találkozót igénylek ennél. De ez nyilván egyéni preferencia és kitartás kérdése. Mindenkinek olyan partnert kell keresni, aki megfelel az elvárásainak. Vannak olyanok, akik végig bírják csinálni, és azokat tisztelem is teljes szívemből, mert nagyon erősnek tartom őket. Szerintem egy próbát megér, ha nagyon biztosnak érzed magatokat.
2021. szept. 21. 05:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Attól függ. 30 körül és felette már nem szórakoznék ilyenekkel. Huszonévesen belefér.
2021. szept. 21. 05:37
 16/18 anonim ***** válasza:

Lásd a #14 és #15 válaszokat.

Annyit tennék hozzá, hogy a mi esetünkben (250 km) a "matek" úgy jött volna ki, hogy a lány költözik. Nekem van házam, kocsim, jó munkám, a lánynak meg egy pályakezdő állása és "álmai". Ha az ingatlan árak közti különbséget is figyelembe vesszük (Bp. vs. Debrecen), akkor kb. 40 millióról volt szó 5-7 éves távon a 2 opció között. Ennek ellenére a lány állítólag nem talált az én városomban munkát...

1,5 év után én feladtam, mert a lány még kért 1,5-2 évet, de utána se lett volna semmi biztos. Ha 30 alatti lennék, még talán belementem volna, de így már ez túl sok idő. Mert azzal is számolni kell, hogy mi van akkor, ha valaki költözik, de mondjuk 2 év múlva mégsem működik a kapcsolat...

33F

2021. szept. 21. 07:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

160 km nem sok, bár ez attól is függ, milyen a menetrend, milyenek az útviszonyok.

Én találkoznék vele, aztán meglátnám, hogy alakul. Bár ha egyikőtöknek sem opció a költözés, akkor felejtős sajnos. Hiszen a kapcsolat lényege, hogy előbb-utóbb együtt éljetek.

2021. szept. 21. 08:56
 18/18 anonim ***** válasza:
nem szerelem ez, csak behelyettesíted a hiányzót egy személybe..ami maga a szerelem iránti vágy ábránd. Élőben ott vannak a gesztusok,az illat, a test és verbális kommunikáció..ezek valódiak, az online beszélgetés meg egy ábránd.
2021. dec. 8. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!