Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedek valakivel, bunkóság AIDS tesztet kérni mielőtt belemennék óvszer nélküli együttlétbe? (Én a férfi vagyok)
Ismerem annyira hogy tudom hogy szeretkezett már óvszer nélkül.
Statisztikailag persze nem nagy a valószínűsége, de akármennyire is bízom benne és akármennyire is ismerem, nincs a homlokára írva.
De tényleg azt sugallná ez hogy én nem bízom benne?
Keves partnertol is el lehet kapni. Nrm tudhatod, hogy kinrk melyik partnere kikkel volt, es azok kikkel.
Elozo, az aids nem csak melegek kozott terjed es irta a kerdezo, hogy o A ferfi.
Barátom először vonakodott a gumi nélküli szextől, én meg automatikusan megkérdeztem, hogyha az zavarja, hogy esetleg elkaphat tőlem valamit szívesen elmegyek tesztre. Minden másra szűrve voltam, csak HIVre nem, így azt biztosra nem tudtam állítani akkor, hogy nem vagyok fertőzött.
Neki egyetlen egyéjszakásból is lett fertőző betegsége, úgyhogy érthető volt az aggodalma.
Szerintem manapság ebben semmi sértő nincs. Bárki bármikor benyalhat bármit, és ha nem is HIV, akkor se kellemes ha gennyes, égő, viszkető, szúró vagy egyéb dolgok vannak a nemi szerveden.
26N
Nekem nem lenne probléma ha ő is kér tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!