Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, szeretem, de nem bírom a távkapcsolatot?
Szerintem túl pörgöd. Jó ha sokat van az ember azzal akit szeret de ha szereted s dobod akkor ennyit se látnád. Neked engedned kell kicsit a gyeplőn ne fújsd meg s megérteni új munka, új gondok vannak most az életében ami stresszel jár. Hagyj neki időt kialakítani a dolgait ami jó pár hónap. Közben úgyis néha látod az meg tartalmasabb lesz. Kiderül majd mikor mennyit látod, mennyire vagytok mobilisek.
Nem ír pár óránta... csináld a saját dolgod...
Kamaszként olyan voltam mint te. Aztán jól dobott az akkori nagy szerelem mert megfolytottam a ragaszkodással s mániásan vele akartam lenni. Megtanultam kezelni, lenyugodtam.
Most egy városban élek a barátommal...mégis vannak napok amikor a hangját se hallom mert csak írunk s nem alszunk orba szájba együtt max heti 2-3 nap mert mindkettőnknek van élete, időbeosztása. Mégis...nekem most így könnyebb, többször is hallom, hogy hiányzom s jobban tervez velem.
Az embernek van élete. Munka, pihenés, hobbi, tanulás, család s párkapcsolat, ismerősök, lazítás mind benne van, s mindennek megvan a maga helye, ideje, légy partner s támogasd.
Közben a saját céljaid, dolgaidra is helyezz hangsúlyt most jobban, hogy lekössön.
Nem kell minden gondolatod a másikra zúdítani kapjon levegőt is, ne hivogasd, irkálj minden órában. Délelőtt egy jó reggelt, legyen szép napod! Vagy ebédkor egy milyen volt a megbeszélés, tudtál enni? Aztán hagyd szépen békén. Esetleg egy szép kép a te napodból.
Ezzel tudod támogatni, ne nyomást akarj rá tenni.
Amíg elfoglalt a költözés, betanulás miatt addig foglakozz a saját munkáddal, lehet később ez megtérül majd.
Tök mindegy itt a távkapcsolat, amikor alapból nem vagytok egymáshoz valók. Csodálnám ha találnál még egy lúzert aki sülvefőve együtt akarna lenni veled.
Tudod mit? Jót is tenne neked ez a távkapcsolat, legalább megértenéd hogy egy kapcsolatban nem a nonstop nemhagyjukbékén a másikat a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!