Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tanácsaitok vannak egy 3 hónapig tartó távkapcsolat leküzdéséhez?
3 év után párom új munkalehetőséget kapott távol tőlem. Én körülbelül február végén tudok utána menni.
Tudtok olyan tanácsokat adni, ami segít átvészelni ezt a nehéz időszakot?
Nem azért, de 3 hónap nem sok idő.
Ha ennyit nem bírsz/bírtok ki, akkor baj van, nem rosszból mondom.
Én 5 hónapos kapcsolat után kerültem abba a szituációba, hogy bizony most 1 évig távol van tőlem és 2 havonta tud haza jönni, de múltkor is összesen 3 napra. Most a karácsonyban reménykedek, mert eddig úgy néz ki, hogy 2 hétig is itthon lesz.
Nem számított rá egyikünk se, egy városban laktunk mikor el kezdtünk ismerkedni, de a családi helyzet így hozta nála. Viszont annyira jól működünk együtt, és akkora bizalom van köztünk, hogy eddig a helyzethez képest jól megvagyunk. Nem lehetetlen és már lassan fél év el is telt belőle. Majdnem minden nap hívásban is beszélünk, de chaten folyamatosan. Ha valamiért nem látjuk egymást 2-3 napig, olyankor már lehet érezni a feszültséget kissé, ami főleg abból adódik, hogy hiányzik a másik. Nem lesz könnyű, ez biztos, de ha tényleg szeretitek egymást simán átvészelitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!