Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jobb lenne ha inkább szakítanànk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lenne ha inkább szakítanànk?

Figyelt kérdés

Szóval, nem tudom hogy mennyire fogtok komolyan venni, de leírok mindent őszintén.

Barátnőm 18 éves, most kezdte az érettségit. 12. osztályos.

Én most lettem 20 éves, már dolgozom mióta befejeztem a szakmát.

A lényeg annyi lenne, hogy nem tudom leallítani ezt a folyamatos kattogást, és akarva-akaratlanul, de nehatív dolgokat szül az agyam. "úgy is elhagy, talál jobbat nálam, lesz aki elcsavarja a fejét, aki pènzesebb/jobban néz ki" Lehet nem hiszi el senki, de ezekkel nem csak pár pillanatomat, de egész heteimet tönkre tudom tenni.

Valahogy fèltèkeny vagyok az összes pasira akiről beszél, akikkel barátkozik. Amióta egyik szilveszterkor berúgva intem képeket küldött/szexchatelt az exèvel, mindent túlgondolok, és nem bízom benne. Tudom tudom. Most jönne a kèrdèsek hogy ha nem bízok benne akkor miért nem hagyom ott. Hetente 1x találkozunk, mivel én szolnoki vagyok, ő meg bèkèscsabai, eddig egymásnál aludtunk, de már csak 2-3 hetente találkozunk valahol pár órára, de az is veszekedèssel telik. A story őszinte, és igaz. Nyugodtan lehet reportolni ha nem tetszik. Viszont olyan is megesett már, hogy házibuli volt nálam, ünnepeltünk a barátnőjének a 18. szülinapját, és smároltak az ágyamban. Nem tudom már hová tenni ezt az egészet, nem tudom azt sem hogy mi lenne a helyes döntés/lèpès. Néha azt érzem, hogy már csak beteges ragaszkodás, és megszokás az egész. (2,5 ève vagyunk együtt) Viszont ezt még leírom: Amit csak lehetett én megtettem, megvettem egy szóra amit kiejtett a száján, de van hogy úgy sem akart találkozni, hogy azt mondtam elmegyek érte kocsival, és egy centit sem kell vonattal megtennie. Nem tudom mit rontottam el, amikor volt a sok vita mert "visszaszeretett" az exèbe, akkor is nekem kellett bocsánatot kètem szerinte, hiszen ha nem mondtam volna hogy tiltsa le, akkor nem elevenedtek volna fel az èrzelmei :/

2021. nov. 4. 12:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szexchatelt? Igy jogos a féltékenységed sajnos...
2021. nov. 4. 12:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az exes dolog necces, így én is inkább továbbállnék.
2021. nov. 4. 12:13
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan azon csodálkozol hogy féltékeny vagy amíg ő kurv..lkodik? Mindenképpen jobban jársz ha ott hagyod, semmi értelme már vele lenni, amúgy is keveset találkoztok. Nehéz hűséges/normális lányt találni de ennél jobbat érdemelsz...

Amúgy meg k..a drága a benzin :D miért nem ő ment hozzád néha?

2021. nov. 4. 12:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy kiveszem a szavaidból nem élvezed, sőt kimondottan szenvedést ebben a kapcsolatban

Én a helyedben lépnék,még fiatal vagy, nem foglalkozik veled túl sokat úgy vettem ki a szavaidból.

Nehéz majdnem 3 éven túltennie az embernek magán ,tudom jelenlegi helyzetemből

2021. nov. 4. 12:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
tavkapcsolatban eltek, a csajod tobbszor megcsalt, es nem vagy boldog, szorongsz ha kettotokre gondolsz. szerintem nem ilyen kene legyen egy egeszseges kapcsolat, szakitas a megoldas
2021. nov. 4. 12:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján én nem sok jövőjét látom ennek a kapcsolatnak. Te sem érzed jól magad benne és ő sem, ez egyértelmű. Ne raboljátok egymás idejét. Én is együtt voltam valakivel több, mint 3 évig, holott másfél év után már le kellett volna zárni. Megszokásból vagytok egymás mellett, legalábbis a barátnőd biztosan.
2021. nov. 4. 12:22
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Azzal hogy szexchat után maradtatok együtt, megástad a saját sírodat. Annak a következményeit nyeled ma is és mivel ilyen sokáig benne maradtál, a jövőben is szétfogja cs-szni a kapcsolataidat, míg nem dolgozol rajta. Súlyos árat fogsz fizetni ezért.

A kapcsolatotok természetesen halál, a lány pedig undorító. Rég dobni kellett volna, csak nincs önbecsülésed. A jövőben ezen is érdemes dolgoznod, vagy mindenki így fog bánni veled.

2021. nov. 4. 12:33
 8/11 anonim válasza:
100%
Egyértelmű hogy téged csak kihasznál és felejtésnek kellesz, vagy hogy az exét féltékennyé tegye. Ilyen ribi nem érdemel meg egy ilyen normális srácot. Lépj le a francba amíg nem lesz rosszabb.
2021. nov. 4. 12:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ott cseszted el, hogy az első ilyennél megbocsátottál neki. Ezzel gyakorlatilag megmutattad azt, hogy akár szarba is vehet te úgyis elnézed.
2021. nov. 4. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy halott távkapcsolat... Zárd le! Találsz jobbat közelebb!
2021. nov. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!