Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét tegyek? Nem bírnám ki ha emiatt szakítanánk, könyörgöm help 😢
A barátom és én mostanában eléggé a szakítás szélén állunk...
Nagyon fontosak neki a barátai amit én megértek, viszont emiatt alig foglalkozik velem. Inkább megy velük bárhova, mint velem. Kb 2 hete nem is találkoztunk csak snapen beszélünk szóval ja, eléggé gázba van a kapcsolatunk.
Engem hibáztat hogy én piszkálom a barátait, és neki rosszul esik, pedig nem bántottam őket csak annyit mondtam a barátomnak, hogy szeretném ha többet foglalkozna velem és érezném, hogy én is fontos vagyok neki, és nekem ez nagyon fáj.
Nem bírnám ki ha szakítanánk ígyis mindennap sírok... nagyon rossz nem tudom mit kéne tennem.
Azt mondja hogy szeret és szeretné ha úgy lenne minden mint régen, de azt is hogy nem szeretné miattam eldobni a barátait és a megszokott dolgokat...
17l 18f
Mit tegyek?😢
Két hete nem találkoztok, mert nem akar, mert fontosabbak a barátai?
Ez egy hülye f..., persze tudom, hogy ennek ellenére nem akarsz szakítani vele, mert szerelmes vagy belé, de talán ez lenne a legjobb megoldás.
És ezt 17 és 18 évesen produkáljátok.. szakíts és legközelebb ezt a pasi témát próbáld meg mondjuk 23 évesen..... Jesus fckn Crist... Azért azt a "annyit mondtam a barátomnak, hogy szeretném ha többet foglalkozna velem"-et megnézném amiből a fiúd azt szűrte le, hogy piszkálod a barátait. Eléggé khm.. hihető a sztori. :D
25F
Azért az a két hét szerintem nem egy olyan hatalmas dolog... Mi se fogunk tudni talalkozni a nyáron lehet hogy 2-3 hétig se, mert én nyaralok, ő meg bajnokságra megy, meg utána edzőtábroba. Aztán én meg ugye majd szeptembertől egyetem, akkor se fogunk tudni annyira sokat találkozni, hetente 1-2x "csak"... Már ha akkor még együtt leszünk. :D Engem speciel nem zavar, ha elmegy a barátaival bulizni meg ilyenek, ha attól jól érzi magát, akkor hajrá.
Nem kellene ennyire nagyon ragaszkodnod hozzá szerintem... Tehát nélküle is jó ha le tudod valamivel foglalni magad szerintem. Attól mert együtt vagytok szerintem nem kell 24/7-ben egymás nyakán lógni stb. Bár ez csak az én véleményem.
Egyébként biztosan úgy mondtad neki ahogy leírtad?
19/F
Ez azért van, mert sok fiatalnak se hobbija, életcélja nincs amivel lefoglalja magát!!!
Ezért jó ha van ilyesmi, van valami amivel lefoglalják magukat és akkor az együtt töltött idő is többet ér.
Most 2 hét pihenő egy dolog.
Gondolom a srác is érzékelte, hogy kicsit külön kell lennetek.
Ne bánkódj, biztos kibékültök :)
Na!! Látom, ismét megérkezett egy csapat önbizalomhiányos f***, akik nekiugranak a kérdező nyakának full ismeretlenül! :D Csodás! Pont ezt vártam!
Sz*r** rájuk, csak itt élik ki a csalódottságukat. Valakin le kell vezetni a stresszt, meg persze nincs is más dolguk, mint állandóan Gyakorin lógni.
Hogy a feltett kérdésedre válaszoljak, dobd ki a srácot. Aki ennyire l*sz**, az nem érdemli meg, hogy időt szánj rá. Ha a barátaival tud találkozni, akkor veled is tudna. Itt nem arról van szó, hogy tele van programokkal, és ezért képtelen összehozni egy találkát... Csupán nem vagy neki elég fontos. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!