Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 èv korkülönbsèg sok egy kapcsolatban szerintetek?
Figyelt kérdés
Barátnőm most ment gimibe èn pedig 23 vagyok. Pár hónapja vagyunk együtt. Így kimomdva soknak tűnik a különbsèg, de amúgy nem èrződik, meg külső szemmel sem látszik. Annyi,hogy ő tanul, valamilyen szinten mèg keresi önmagát, èn pedig dolgozok ès a "jövőmet èpítgetem". Szemèlyisègre meg szexuálisan is passzolunk. Szerintetek ez működhet hosszú távon vagy majd kiütközik egy idő után ? Gondolom valamilyen szinten ő is kiszeretnè majd èlni magát. Meg nem tudom mennyire változnak meg majd az igènyei egy fèrfi/kapcsolat iránt. Nem tudom biztos megèri-e sok időt/energiát belefektetni a kapcsolatunkba. Vagy csak erezzuk jol magunkat es kesz..vegulis 20 ev hazassag utan is elszoktak valni, akkor ennyi erovel azis elfecserelt ev.2021. szept. 4. 09:17
1/14 anonim válasza:
Valaki jelentse ezt a pedofilt, please. 13-14 még csak a lány, fúúúú és komolyan gondolod a kérdést? Szexuálisan passzoltok? Ne legyél hülye, ő egy kislány, te meg egy beteg állat, aki megrontja.
2/14 anonim válasza:
Esetetekben elképesztően sok.Brutálisan.
Ha a egyikőtök lenne legalább 24 éves, akkor azt mondanám nem sok.
3/14 anonim válasza:
Ismeretünkkel párt, bár a lány 16 volt, a párja meg 27. De nagyon passzolnak, édesek is együtt. Évek óta együtt vannak, most költöztek össze. Ha nagy az összhang és a szeretet, akkor igen, működhet.
4/14 anonim válasza:
Kérdező, te nem szégyelled magad, hogy te már dolgozol/egyetemista vagy/végeztél az egyetemen, és azt mondod, hogy a barátnőd épp kijárta az általános isit?😦
5/14 A kérdező kommentje:
4# de vmilyen szinten. de 15 evesek kozt is vannak erettebbek meg 25 kozt is eretlenek.
2021. szept. 4. 09:33
6/14 anonim válasza:
Testileg lehet érett, de mentálisan biztos nem, valszeg neked csak azért nem tűnt ez fel, mert te is értetlen vagy még mentálisan. Normális ember ilyet nem csinál, már bocs.
7/14 anonim válasza:
Nem, nincsenek ennyivel érettebbek 14-15 évesek közt.Aki meg 25 évesen annyira retardált, hogy 10 évvel érzi magát visszamaradva a fejlettségben, ott nagyon nagy bajok vannak.
8/14 anonim válasza:
Elég sok 9 éve, de azért felnőttek között nem olyna vészes. Viszont te egy gyerekkel vagy. Barátnőd??? Az egy kislány, te szerencsétlen. Bár szerintme csak kamu, és itt éled a pedofil álmaidat.
9/14 anonim válasza:
Pár hónapja ennek a kislánynak az édesanyja valószínűleg büszkén újságolta a barátnőinek, hogy melyik gimibe jutott be a gyereke, Te meg arról beszélsz, hogy szexuálisan passzoltok?
Itt nem a lány érett, hanem a kérdező szánalmas és bajok vannak nála a toronyban, ha ezt párkapcsolatnak nevezi.
10/14 anonim válasza:
Majdnem írtam hogy egyáltalán nem sok, mert köztem és párom közt is ennyi van (30-39). Na de 14 éves kislány??? Ez az "érettség" meg röhejes. Az érett 14 éves már képes egyedül szárnyasbetétet venni meg elutazni a közeli városba talán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!