Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha huszonévesként egy elvált 2 gyerekes apukával van kapcsolatom (17 évvel idősebb)? Emiatt nem is tudunk összeköltözni mert 2 hetente nála vannak a gyerekei, és nem igazán szimpatizálnak velem..
Ráadásul a gyerekek anyja is ellenem hangolja őket..ezt biztos forrásból tudom.
Köszöni se szoktak ha elmennek és beszólogatnak. Amúgy 10 évvel vagyok csak idősebb náluk..
Szerintem az ő szemükben én az apjuk kis r*banc barátnője vagyok..
Azt hozzáteszem,h az anyjuk már magukhoz költöztetett egy pasit..
Persze, teljesen normális apád korabeli faszival összejárni dugni...
Komolyan nem volt jobb?
Szerintem működne, ha nem akarnátok teljes mellbedobással beleállni. Miért kell összeköltözni? Miért nem lehet csak járni, összejárni?
Szóval ha te egy élettársat keresel, egy komoly kapcsolatot akkor gyerektelen pasival kezdj, akkor adott a tiszta lap.
Most majdnem mondtam huszonéves férfiként, hogy nem normális, de rájöttem egyszer én is leszek majd késő harmincas, vagy negyvenes férfi és kerülhetek hasonló helyzetbe.
26/F
27 éves vagyok és 2 éve vagyunk együtt.
Nem apám korabeli és nem csak dugni járunk össze hanem családot szeretnénk.
Tehát komolyan gondoljuk csak az én szemszögemből ez nem ideális és félek ķésőbb megbánom
Szerintem gáz a korkülönbség, gáz, hogy CSAK 10 évvel vagy idősebb a pasi gyerekeinél.
25N
Majd 30 éves felnőtt nő vagy, nem huszonéves lány!!!
NEM, a korotok a baj, hanem a pasid, hogy nem tudja helyrerakni a kölkeit...meg...őszintén...szerintem nem is akarja, mert ez így kényelmes NEKI.
Fel kéne nőnöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!