Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha huszonévesként egy elvált 2 gyerekes apukával van kapcsolatom (17 évvel idősebb)? Emiatt nem is tudunk összeköltözni mert 2 hetente nála vannak a gyerekei, és nem igazán szimpatizálnak velem..
Ráadásul a gyerekek anyja is ellenem hangolja őket..ezt biztos forrásból tudom.
Köszöni se szoktak ha elmennek és beszólogatnak. Amúgy 10 évvel vagyok csak idősebb náluk..
Szerintem az ő szemükben én az apjuk kis r*banc barátnője vagyok..
Azt hozzáteszem,h az anyjuk már magukhoz költöztetett egy pasit..

12#
Minimum 1-2 ..
Ha egyetemre mennek,akkor lehet ez meg 5-8 év is

13.-ra, a kérdezőnek.
Akkor olyan 40 éves korodra össze is költözhetek. Ő meg, már lesz 57 éves. Sok sikert és kitartást!

16#
Miert egy egyetemista fizet maganak alberletet vagy netan lakast vesz?
Max akkor nem lesz otthon ha kulfoldre megy tanulni,amiben en nagyon remenykedem.

Az a baj ezzel, hogy ha külföldre megy tanulni, akkor is a szünetekben hozzátok is haza fog jönni (nem csak az anyjához), és lényegében el lesz cseszve minden ünnepetek (karácsony, stb). Ha hazajön később szabira, hozzátok megy, lehet, ott is fog lakni.
Mindig jelen lesz az apja életében, és így a te életedben is.
Ha párt talál, és gyereke lesz, akkor a kiskölykök is a férjed életének a részei lesznek, ezáltal a te életednek is.
Szerintem ezeket nem gondoltad át. Baromira felejtős, nagyon meg fogod bánni.
18#
Igen sajnos ezekre nem gondoltam anno,mivel a gyerekeinek tobb mint 1,5 ev utan mutatott csak be..
Es hat nem jol alakulnak a dolgok most,h megismertem oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!