Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy fiatal orvos elfogadna egy 2 gyerekes anyukát?!
persze a gyerekek nem tőle vannak..
lenne esély a boldogságukra?
az anyuka nem akarja derékba vágni a karrierjét..
de szeretik egymást, az apuka elhagyta a családot mikor megszületett a második gyerek
nem..nem az orvos.
hanem a 2 gyerekes apuka..
Sokan elválnak, miért olyan megdöbbentő ez?
Az, hogy ott hagyta, nem hiszem, hogy azt jelenti, többé nem törődik velük.
Kérdező! Az pedig, hogy elfogad-e, egyáltalán nem attól függ, hogy orvos vagy kőműves.
Ezt neked és neki kell tudni. Mi nem tudhatjuk.
én nem vagyok orvos, de nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba.
de ez tényleg egyénfüggő.
Persze, hogy nem attól függ, hogy orvos-e az illető, hanem az igényesszinttől, ami azért orvoséknál jó magas szokott lenni. Biztos van olyan orvos is, aki elfogad egy kétgyerekes anyukát, de azért nem ez a jellemző.
Esélyt illetően talán egy százalékot adnék.
Először is: nagyon fontos, hogy nem a 2 gyermek a lényeg neki a kapcsolatban.
Ha te elsősorban "2 gyermekes anyuka" vagy neki is, és csak másodsorban nő - akkor felejtsd el őt és keress inkább egy arabot. Ők imádják a gyerekeket...
Ha ővele megtalálod a hangot és szeret téged - akkor elfogadhatja a gyerekeidet is.
De az kevéssé valószínű, hogy az apukájuk akar lenni.
Szerintem ezt attól a bizonyos fiatal orvostól kell megkérdezni. De azért vigyázz: egy szerelmes férfi sokmindenre képes rábólintani, de más dolog az, mikor veled együtt két másik emberke is az élete része lesz. Elsősorban téged szeret, és a szerelem első szakaszában még sokmindent a szőnyeg alá söprünk. Csak, mikor jönnek a szürke hétköznapok, a gyereksírás, a lestrapáltság, meglibben az a szőnyeg, és ki tudja milyen érzés lesz a dokinak rádöbbenni, hogy mi van alatta.
Kemény dió, én nem áltatlak azzal, hogy ha "igazán szeret..." Egy kapcsolat - a tévhittel ellentétben - nem csak a szerelemből áll. Összeillés, jövőkép, életstílus, ha ezek nem egyeznek, abból előbb vagy utóbb probléma származik.
Vele beszélgess erről. Lehetőleg őszintén, kertelés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!