Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy korkülönbség,ez most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbség,ez most milyen kapcsolat?

Figyelt kérdés

23 éves vagyok,végzős egyetemista.

2 éve ,az egyetem első évében megismertem egy pasit aki 22 évvel idősebb nálam, vagyis 45 éves.

Az elején csak beszélgettünk,ilyesmi,nagyon szimpi volt. Aztán kb fél évre eltávolodtunk egymástól,sokat jártam bulizgatni az egyetemi barátaimmal,stb. Aztán visszataláltunk egymáshoz. És szexkapcsolat lett. Borzasztó jó vele a szex és mindig itt is alszik nálam,de nem csak szex van,hanem néha elmegyünk ide-oda,pl a covid előtt moziba,beülni kajálni,kirándulni. Igaz,hogy elég eitkám,kb havomta egyszer van ilyen. Minden héten itt alszik legalább 1x.

Elvált már 10 éev,van sgy nagyobb lánya aki külföldön él.

Annyira okos a pasi,sgy nagy cégnél igazgató,saját cége is van,sok nyelven beszél.

Borzasztóan beleszerettem. Egyszer mondtam is neki,de ignorálta,csak mosolygott,de semmit nem mondott. Ez kb még fél éve volt.

Néha kicsit okoskodik,mindig meg akarja mondani mit csinálok rosszul,mit hogy kéne,de ez az egy ami nem tetszik benne.

Egyébként nem a pénze miatt vagyok vele,ha valaki ezt gondolná,nekünk is van elég pénzünk,nem gazdagabb a szüleimnél és én is dolgozom egy cégnél suli mellett ahol elég jól keresek,ünnepeken kívül nem vesz nekem ajándékot és nem ad pénzt,szóval ez a része normális.

Szerintetek hozzam fel,hogy remdesen jöjjünk össze? Csak félek az elutasítástól...

23L

2021. márc. 19. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Milyen? Szar.
2021. márc. 19. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Egy darabig lehetne jo is, de idővel kijön a nagy kor...
2021. márc. 19. 18:53
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Játékszer vagy neki. A van elég pénZÜNK pedig nettó vicc. A szüleidnek van pénze, téged mindenki eltart.
2021. márc. 19. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de tapasztalatom szerint a pasi csak játszik veled. Nem akar komolyat, ez csak szórakozás neki.
2021. márc. 19. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Ez bukta lesz. Nekem az jön le, hogy barátság extrákkal kapcsolatban vagytok, és szerintem már megélt mindent amit lehetett, úgyhogy nincs rászorulva egy párkapcsolatra.

Ebből a leírásból az jött le, hogy kedvel, szeret veled szexelni, néha bóhockodni de ennél többet nem akar kivenni a kapcsolatotokból, mint ami most van.

2021. márc. 19. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:
65%

Ilyen férfi vagyok.

Te a SZERETŐJE vagy. Nem több, de nem is kevesebb! Szerető vagy.

Maradj vele, és élvezd amíg tart, majd miután diplomázol, és dolgozni kezdesz, jön másik, komolyabb pasi!

2021. márc. 19. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!