Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mai világba vannak még fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világba vannak még fiatal 17-24 év közötti lányok,meg idősebb 31-50 éves kor körüli nők, akik még vállalnak gyereket,uj kapcsolataikban,meg nem számít még nagy kor különbség sem? 26/F

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 16:20
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
95%

Tehàt létezik-e 17-50közti nő, aki csalàdot akar....hàt,te se kérdeztél túl bonyolultat.

A korkülönbség meg nem aszàmok alapjàn dől el, jobb,ha tőlem tudod meg.

2021. aug. 1. 16:24
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

47 vagyok

A lanyom majdnem annyi mint te ...(24 eves)

Szerinted akarnek babazni ennyi idosen?

Na meg tul fiatal vagy szoval meg alkalmira sem valasztanalak.

Bocs de ez az en velemenyem.

Lehet mas mashogy van vele.

2021. aug. 1. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem probléma a nagy korkülönbség. Számokban is.
2021. aug. 1. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

Kicsivel 40 feletti elvált nő vagyok, egy 11 éves gyerek édesanyja.

Nem, nem vàllalnék ebben az életkorban már gyereket, nem tartom sem testileg, sem pszichésen egészségesnek.

Tudom, nem trendykee-fancykee a véleményem, de a családalapításnak, a gyerekszülésnek is megvan az ideje és az semmiképp sem a 35-40 feletti életkor. Nőknél sem és talán férfiaknál sem.

Igen, tudom, mindenkinek van húszezer példája arra, hogy valaki lombikkal is hármasikreket szül 45 felett is- de tudjàtok azért azokat a gyerekeket is fitten, életerősen, pszichèsen is topon fel kellene nevelni, egy tinivel is le kell meccselni a dolgokat és erre nem pont az 50-60-as korosztàly a legjobb :)

Nem könnyű talán semmilyen életkorban sem, de azért tanult, diplomás embereknek, akik 23-25 éves korukig iskolapadban ülnek is szokott jórészt 35-ig sikerülni, aki pedig nem tanul tovább középiskola után, annak picit több ideje van a munka világában.

Én ezt látom a környezetemben. A 40-45 feletti anyák vagy borzalmasan túlféltő/helikopter szülők (mert sokszor nehezen jött össze a gyerek), vagy már bele vannak fásulva/fáradva a gyereknevelés nyűgjeibe, pedig csak totyogósokat tologatnak.

A nagy (20+) korkülönbség meg akármennyire is sztároljuk itt, szerencsére annyira nem mindennapi és ez jól is van így.

Nem olyan nagy baj az, ha két ember élethelyzetében, generàciójában stb. is tud hasonló lenni.

40 alatti férfival nem kezdenék, a felső korhatárt valahol 50 körülre tenném.

Természetesen sikoltozva menekülnék, ha valaki tőlem még gyereket akarna :)

Sajnos volt ilyen... nem tartom normálisnak, egészségesnek.

2021. aug. 1. 18:00
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
Új kapcsolatba gyereket? Egy francokat... Nem őrültem meg... ha lehetne gyerekem, TALÁN 4-5 év együtt élés és házasság után vállalnék, de lehet még akkor sem.
2021. aug. 2. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:
És mi van a 25-30 évesekkel? Ők már szóba sem jöhetnek? :(
2023. okt. 10. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!