Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi különbsegek miatt nem lehetünk komoly kapcsolatban. Akaratunk ellenére. Mert nem működne így. Most szakitsunk mint vmi romeo julia?
Ő is akarná én is, de nagyon nagy a szakadék, már a kapcsolatrol beszélgetve is racionálisan átlátom, hogy lehetetlen.
Teljesen mások az ő, es az én elképzeleseim a kapcsolatrol.
A kapcsolat magyarán egy kíngörcsölős vergődés lenne. Egyik lyukas cipőben, a masik meg dubai nyaralásokat tervezve. Es hasonlok.
De pislákolnak köztünk az érzelmek, szenvedély, az akarom, az a jó érzés, az a többi mind, ami nem a racionalitásban van, hanem azon kivul.
Most ezt hogyan lehet elengedni így?
Romao ea julia sem lehettek egymaséi inkabb meghaltak.
A szexkapcsolat az nem ez.
Nem általunk generált.
Nem működőképes még beszélgetesi szinten sem már eleve. Ki se kell probálni ahhoz, mar egyértelmu az hogy nem menne.
Szoval el kell engednem akit szeretek es aki nyitna mindenre. Mert nem tudja hogy nem tudok megfelelni azoknak, amiket elvárna tolem anyagilag. Amiket elmond hogy neki mi kell egy kapcsolattol. Nem tudja még, de az nekem nem megy.
El kell engednem. Es kozolnom kell vele.
Nem is ertem mi a kerdés. Bocsi. Önigazolas lett csak.
Talan reménykedtem valamiben.
Ami nem megy... az legyen szexkapcsolat! Dugáshoz nem kell beszélni. Kivéve a szerepjátékokat, esetleg a BDSM.
Szexeltél már életedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!