Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi különbsegek miatt nem lehetünk komoly kapcsolatban. Akaratunk ellenére. Mert nem működne így. Most szakitsunk mint vmi romeo julia?
Ő is akarná én is, de nagyon nagy a szakadék, már a kapcsolatrol beszélgetve is racionálisan átlátom, hogy lehetetlen.
Teljesen mások az ő, es az én elképzeleseim a kapcsolatrol.
A kapcsolat magyarán egy kíngörcsölős vergődés lenne. Egyik lyukas cipőben, a masik meg dubai nyaralásokat tervezve. Es hasonlok.
De pislákolnak köztünk az érzelmek, szenvedély, az akarom, az a jó érzés, az a többi mind, ami nem a racionalitásban van, hanem azon kivul.
Most ezt hogyan lehet elengedni így?
20 ő ugy tart ilyenekttol ilyen nőktől, mint a tűztől.
A legkisebb önös anyagi kérése is a masiknak, kikergetné a világból kapasbol
"Hanem teljesen más az elképzelese egy kapcsolatrol mint nekem."
Nos, az a helyzet, hogy aki szerelmes, az erre nagy ívben tesz.
"nincs mélyebb kapcsolatom vele"
Akkor milyen szerelemről beszélsz? Csak a fejedben létezik.
22 az tesz ilyenekre nagy ivben aki beleugrik mindenbe ész nelkul
A szerelemhez meg nem kell sok hogy kialakuljon
23 elgondkodtato nagyon
24 nem tudom mire gondolsz. Mit gondolok ami szánalmas? Hogy el kene engednem? Sztem ez minden csak nem szánalmas.
25 ez külön mehetne kérdésnek
26 tényleg. Nem tudom miert sírok a semmin. Ez ia elgondolkodtato
27 őszinte vagyok ezt nem ertem. Amikor ezeket mondta akkor ott helyben nem állt bennem össze egy kép kapasbol. Folyamataban zajlanak bennem a dolgok. És kezdenek összeállni.
Meg ezek mik, vagy honnan, hogy 2 napot várt volna?
Köszönöm a válaszokat.
A kérdést viaszavonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!