Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év nagy korkülönbség?
Figyelt kérdés
A párom 31 én pedigb18 vagyok. Hirtelen jöttünk össze, de nagyon hamar bele szerettem. Friss ez a kapcsolat, ráadásul a szüleim nem nézik jó szemmel... mit kellene tennem?2022. júl. 12. 15:21
11/44 anonim válasza:
10-es Akkor mit akar csinálni? Egyáltalán ő mit akar, és mit jelent az, hogy a szüleid nem fogadják el?
Ha szeretne, akkor elfogadna bármit, csak, hogy veled lehessen! Ezek szerint indokolt a szüleid félelme, hogy nem hozzád való.
12/44 A kérdező kommentje:
Ez az ami elbizonytalanit. Szülők is harcolnak velem ráadásul most ő is.
2022. júl. 12. 16:26
13/44 anonim válasza:
Mit jelent nálad az, hogy harcolnak ?
14/44 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék, hogy hozzám járjon, illetve azt sem hogy együtt legyünk.
2022. júl. 12. 16:45
15/44 anonim válasza:
És hagxjátok már ezt a folyamatos ki kitől mit vár el, meg ki kinek akarjon megfelelni f.szságokat.
Egy forró érzelmi kapcsolat nem megfelelniakarásról, meg elvárásteljesítésekről szól, nem igaz ?
16/44 anonim válasza:
És ha valaki meg tudja magyarázni, hogy miért szereti a másikat az már nem őszinte érzés, hanem szempontok felsorolása.
A helyes válasz : nem tudom, mindenedet mindenestől.
17/44 anonim válasza:
Milyen sok ember baszta már el az életét mondván, hogy szerelmes, te jó ég.. :D
18/44 A kérdező kommentje:
Nem szeretném a szüleimet megbantani, de a barátomat sem akarom ez miatt elveszteni.
2022. júl. 12. 17:12
19/44 anonim válasza:
Figyelj, a szerelmesség az ma van és élmény élvezet. Azt hogy okoz e életelb..szást vagy sem, azt ma nem tudjuk. Csak 10-en x év mulva visszatekintve talán. De ha ma szigorú követelményrendszer szerint tervezel 20 évre előre, akkor meg nem lesz akkorra semmi életélvezeti múltad. És a lehet akkor meg abból jön majd, hogy de hülye voltam régen hogy ezt vagy azt kihagytam. Főleg akkor, ha netán valami bajod történik. És persze a nagy következetes élettervezésbe is jöhet baki. Olyan fiatal pedig nincs, aki nem kap egy két érzelmi pofont az életben.
20/44 anonim válasza:
A legnagyobb baj ott van, hogy nem ő fog lemenni a te szintedre, hanem neked kell felmenni az övére. Kiesik a fiatalkorord, mert neki háziasszony kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!