Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 év nagy korkülönbség?
Figyelj, ha egy 31 éves fickó qrná rendszeresen az én lányomat, én is rohadtul ellenezném.
Mert ugye nem hiszed azt, hogy az elbűvölő személyiséged, az intellektusod, meg az érett gondolkodásod miatt tartanak? :D Ugye nem hiszed, hogy te valóban érettebb vagy a korodnál, és hogy te sokkal komolyabb vagy, mint a korosztályod? :D Ugye nem hiszed, hogy többre tartanak téged, mint egy fiatal tinilyuk, amibe lehet üríteni? :D
Mit kellene tenned? Költözz el otthonról. Ha már cafatokra téped a szüleid lelkét, legalább ne a szemük előtt csináld. Én ráhánynék a 18 éves lányomra, ha azzal a tudattal kellene élnem, hogy most jött haza, miután egy 31 éves pasas beledörgölte a farkát.
Még mindig nem írtál semmit a kapcsolatotokról, vagy hogy ő ezt hogy képzeli. Mi volt, van köztetek, hogy találkoztatok?
18 évesen gyerek vagy, teljesen normális, ha a szüleid elvárásainak szeretnél megfelelni. Neki azt fel kell mérnie, hogy hiába akar felnőtt kapcsolatot, neked ez még nagyon korai, ha sürget, akkor valójában nem te érdekled, legfeljebb a tested, ha ez így van, nem kár érte, ha elveszíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!