Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 év nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
A párom 31 én pedigb18 vagyok. Hirtelen jöttünk össze, de nagyon hamar bele szerettem. Friss ez a kapcsolat, ráadásul a szüleim nem nézik jó szemmel... mit kellene tennem?

2022. júl. 12. 15:21
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
55%

Figyelj, ha egy 31 éves fickó qrná rendszeresen az én lányomat, én is rohadtul ellenezném.

Mert ugye nem hiszed azt, hogy az elbűvölő személyiséged, az intellektusod, meg az érett gondolkodásod miatt tartanak? :D Ugye nem hiszed, hogy te valóban érettebb vagy a korodnál, és hogy te sokkal komolyabb vagy, mint a korosztályod? :D Ugye nem hiszed, hogy többre tartanak téged, mint egy fiatal tinilyuk, amibe lehet üríteni? :D

Mit kellene tenned? Költözz el otthonról. Ha már cafatokra téped a szüleid lelkét, legalább ne a szemük előtt csináld. Én ráhánynék a 18 éves lányomra, ha azzal a tudattal kellene élnem, hogy most jött haza, miután egy 31 éves pasas beledörgölte a farkát.

2022. júl. 12. 17:29
 22/44 anonim ***** válasza:
75%

Még mindig nem írtál semmit a kapcsolatotokról, vagy hogy ő ezt hogy képzeli. Mi volt, van köztetek, hogy találkoztatok?

18 évesen gyerek vagy, teljesen normális, ha a szüleid elvárásainak szeretnél megfelelni. Neki azt fel kell mérnie, hogy hiába akar felnőtt kapcsolatot, neked ez még nagyon korai, ha sürget, akkor valójában nem te érdekled, legfeljebb a tested, ha ez így van, nem kár érte, ha elveszíted.

2022. júl. 12. 17:30
 23/44 A kérdező kommentje:
Szüleim által ismertem meg. Friss kapcsolat az egész. Akkor még támogattak sőt örültek volna neki ha igy alakul, de végül h megtortent, osszejottunk teljesen ellenzik.
2022. júl. 12. 18:00
 24/44 anonim ***** válasza:
A szüleid hozták össze? Akkor meg legyél felnőttebb, kérdezd meg, hogy miért csinálták akkor, és most mégis mi a bajuk vele!
2022. júl. 12. 18:14
 25/44 A kérdező kommentje:
Az elején tiltakoztam ellene, de ahogy megismertem csak az o társaságát keresem, szeretem.
2022. júl. 12. 18:17
 26/44 A kérdező kommentje:
Konkrét választ nem kapok, hogy mi vele a baj. Csak annyit h ez el lett kapkodva...
2022. júl. 12. 18:20
 27/44 anonim ***** válasza:
100%
Azigen... először összeboronálni, majd ellenezni...
2022. júl. 12. 18:55
 28/44 anonim ***** válasza:
87%
Most nem nagy. Akkor fog kijönni amikor elmúlik vagy 55 éves és a nyugalom lesz neki alegfontosabb nem az veled tartsa a tempót. Onnan tudom van a környezetemben erre példa. Nagyon sótlannak érzi a hölgy az életét pár éve. Próbálja kitölteni az életét,de ugye már csak egyedül tudja és az is baj. Szép lassan eltávolodtak egymástól.Lakótársak.Utoljára 3 éve volt szex véletlen. Na jó abból még lett egy gyerek ami plusz teher a nagy öröm mellett.
2022. júl. 12. 18:58
 29/44 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy megeri e szembeszallni?
2022. júl. 12. 20:34
 30/44 anonim ***** válasza:
18%
Köztem és a vőlegényem közt 15 év van. Én 23, ő 38. Egy éve vagyunk együtt. Először nekünk sem örültek, aztán megszokták, elfogadták, kedvelik. Hiba lett volna eldobni akkor...
2022. júl. 12. 22:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!